Showbiz

Irina Rimes, desființată de fani după ce a făcut-o să plângă pe Theo Rose. Ce s-a întâmplat, de fapt, la Vocea României: „M-ai atins fix acolo”

schedule 09 oct. 2023, 09:52

Irina Rimes, desființată de fani după ce a făcut-o să plângă pe Theo Rose. Ce s-a întâmplat, de fapt, la Vocea României: „M-ai atins fix acolo”
Sursa foto: YouTube The Voice of Romania

Irina Rimes a fost desființată de fani după ce a făcut-o să plângă pe Theo Rose, la Vocea României. Ce a transmis partenera de viață a lui Anghel Damian, în urma scandalului.

Theo Rose, despre situația cu Irina Rimes

Vocea României este o emisiune urmărită de miliioane de români, iar în cadrul uneia dintre cele mai recente ediții a avut loc o întâmplare care telespectatorilor le-a lăsat un gust amar. Lupta pentru concurenți poate fi, de cele mai multe ori, una dură, antrenorii fiind capabili să spună orice pentru a-i lua pe aceștia în echipele lor.

Astfel, Irina Rimes a făcut câteva declarații dure în încercarea de o convinge pe una dintre concurente să o aleagă pe ea, ci nu pe Theo Rose. Basarabeanca a spus că artista nu ar face nimic altceva decât să o ducă în lăutărie, ceea ce a dus la o întreagă discuție, dar și la vărsarea unor lacrimi. Fanii lui Theo Rose au luat foc și s-au asigurat că toată lumea vedea filmarea, aceasta devenind virală pe TikTok, unde comentariile urâte la adresa Irinei Rimes au început să apară imediat.

Theo Rose a încercat să sară în apărarea Irinei Rimes, dar fără niciun rezultat. Ea a dezvăluit că nu din cauza ei a început să plângă, ci pentru că s-au acumulat mai multe lucruri, având în vedere orele de filmare pe care le-a avut și oboseala care se acumulase.

„Eu, în primul rând, n-am plâns din cauza Irinei. Voi trebuie să înțelegeți că noi filmăm acolo, ce vedeți voi e, așa, o frântură din tot ce se filmează. Stăm extraordinar de multe ori și, în vria aia, și după multe ore de filmare ne mai ia gura pe dinainte și mai spunem lucruri. (…) Tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți câte un rahat pe gură, nu știu, când vrei să convingi un concurent… Tot timpul am verificat cu ceilalți antrenori dacă i-a deranjat ce am zis. Adică, niciodată n-am plecat supărați de acolo și nu e despre asta. M-a surprins că s-a creat toată vâlva asta”, a povestit Theo Rose, pe social media.

Irina Rimes a atins un punct sensibil, dar Theo Rose nu îi poartă pică și are încă o părere foarte bună despre ea, în ciuda faptului că în ochii fanilor emisiunii Vocea României, ea nu mai este aceeași persoană.

„La final, ea a venit la mine să verifice, am zis, bă, nu, s-au adunat și la mine niște frustrări. Sunt niște lucruri care mă dor și pe mine. Cu toții avem chestiile astea și dacă m-ai atins fix acolo am, așa, o reacție. Mi-o da o lacrimă, puii mei acuma, n-am intenționat nici să plâng. M-a emoționat și îmbrățișarea lui Pavel, pentru că el știe povestea”, a mai zis artista.

După ce sute de oameni au jihnit-o și i-au transmis să se întoarcă la ea în țară, Irina Rimes și-a exprimat și ea opinia despre cele întâmplate, dar nu a reușit să calmeze deloc situația.

„Haideți să ne înțelegem, pentru că încep să apară din ce în ce mai multe materiale pe rețele de socializare. Și de obicei e ok, tu ignori, dar de data asta este foarte greu să ignori toate mesajele de: moldoveancă scârbă, proastă, du-te la tine acasă, marș, ia mâinile de pe valorile noastre...Nu. Asta trebuie să se oprească!
Ce cauți tu la noi, în țara noastră? Du-te și fă muzică elevată la tine - astea sunt jigniri. Să asociezi pe cineva cu un gen muzical nu este o jignire. Tot timpul am zis în stânga și-n dreapta că Theo Rose este una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodată și că poate să cânte orice. Cum aș putea eu să jignesc un om despre care am o părere atât de bună? Am spus asta și public, i-am spus-o și ei. Ea știe lucrul ăsta.
Noi ne respectăm reciproc și nu văd de ce ar trebui să sară lumea pe mine, având în vedere că Theo nu a plâns pentru că eu am jignit-o, ci pentru că am atins un punct sensibil. Și aici nu sunt eu de vină, aici este de vină opinia colectivă. Care, ce credeți? Greșeala vine tot de la voi. Că dacă voi vă simțiți jigniți sau vă simțiți puși într-un anumit pătrat din care n-ai voie să ieși atunci când vorbim despre manele sau lăutărie, este problema voastră. Eu n-am nicio problemă. Nici cu lăutăria, nici cu manelele.”, a zis Irina Rimes, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---