Showbiz

Cum l-a cunoscut Irina Rimes pe iubitul ei. Detalii despre relația cu David Goldcher: „Vorbim aproape exclusiv în franceză”

schedule 13 iun. 2023, 12:50

Cum l-a cunoscut Irina Rimes pe iubitul ei. Detalii despre relația cu David Goldcher: „Vorbim aproape exclusiv în franceză”
Sursa foto: Instagram Irina Rimes
Irina Rimes formează un cuplu cu David Goldcher, francezul care i-a furat inima în urmă cu ceva timp și de care a fost covinsă că este sufletul ei pereche. Cântăreața originară din Republica Dominicană și-a ascuns relațiile pe care le-a avut în trecut de ochii lumii, dar nu este și cazul celei pe care o are la momentul de față. 

Cum l-a cunoscut Irina Rimes pe iubitul ei

Irina Rimes este recunoscută și apreciată pentru melodiile de dragoste pe care le-a lansat până la momentul actual și despre care toată lumea știe că sunt inspirate din viața sa reală. Aceasta a suferit enorm din cauza bărbaților din viața sa, dar a preferat să nu discute pe marginea relațiilor eșuate pe care le-a avut, ci doar să scrie despre ele. Astfel, oamenii au putut să o cunoască doar prin intermediul melodiilor pe care lansat, iar multora le este deja dor de muzica sa veche, doar că se și bucură pentru ea, că și-a găsit sufletul pereche, cu care împarte cele mai frumoase momente din viața sa, cu care călătorește și despre care poate vorbi deshis la orice oră.

Așadar, Irina Rimes a cunoscut, în sfârșit, un bărbat care o face fericită, nu care o face să verse lacrimi amare, precum au făcut foștii ei parteneri de viață, printre care s-a aflat și Killa Fonic. Pe frumoasa artistă și pe iubitul francez i-a adus împreună tocmai pasiunea pentru muzică pe care o au amândoi, aceștia cunoscându-se într-o sesiune de muzică în Franța. Încă de pe atunci, aceștia au decis că vor rămâne împreună și au stat separați, în cei trei ani de relație, doar câteva zile, când era nevoit să plece în Paris, iar ea la concerte prin țară.

„Ne-am cunoscut la o sesiune de muzică în Franța, deci pot spune că tot muzica ne-a unit. Din momentul în care am decis că vom rămâne împreună, nu ne-am despărțit decât pentru câteva zile, când eu mai mergeam în concerte și dormeam în hoteluri sau când el a trebuit să plece în Paris, iar eu rămâneam, pentru că aveam treabă în România. În rest, am fost cam nedespărțiți și va continua așa”, a declarat Irina Rimes, pentru viva.ro.



Deși o mare parte a timpului cei doi îndrăgostiți o petrec în România, cei doi îndrăgostiți vorbesc aproape numai în franceză, deși mai au și momente în care preferă să comunice în română, dar acestea sunt foarte rare și au loc doar când Irina Rimes vrea să facă glume pe seama felului în care acesta pronunță cuvintele.

În afară de momentele în care fac muzică și în care călătoresc, aceștia nu au alte activități împreună după cum chiar artista a declarat într-un interviu.

„Noi comunicăm foarte sincer unul cu altul și mă bucură mult acest aspect.Vorbim aproape exclusiv în franceză, mai puțin în dățile în care ne amuzăm de româna lui, pe care o înțelege foarte bine, dar o vorbește amuzant. Avem două Acasă: una în România, în București, și una în Paris. Facem naveta între ele și avem grijă să fie plantele udate constant în amândouă. Exceptând călătoriile, nu avem alte activități în afară de muzică. În schimb, e foarte amuzant să ne băgăm nasurile în propriile playlisturi de muzică sau să ne distrăm cu ce ascultam în adolescență”, a mai zis artista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---