Showbiz

Andreea Antonescu, despre o eventuală împăcare cu Traian Spak. Ce a declarat despre fostul ei partener: „Un om pe care-l respect”

schedule 17 iul. 2023, 10:42

Andreea Antonescu, despre o eventuală împăcare cu Traian Spak. Ce a declarat despre fostul ei partener: „Un om pe care-l respect”
Sursa foto: YouTube Ilinca Vandici

Andreea Antonescu a vorbit despre o eventuală împăcare cu Traian Spak. Fosta concurentă de la America Express l-a descris foarte frumos pe fostul ei partener de viață, pe care se bucură că l-a cunoscut și pe care îl vede un om bun, în ciuda separării lor.

Andreea Antonescu, declarații despre Traian Spak

Andreea Antonescu și Traian Spak au format un cuplu admirat de foarte multă lume, doar că din păcate căsnicia lor nu a rezistat atât de mult pe cât se așteptau cei din jurul lor. Deși au divorțat, încă îi leagă multe lucruri inlusiv faptul că au o fiică împreună. Sienna locuiește alături de tată ei, în Statele Unite ale Americii, pentru că își dorea să facă studiile acolo. Deși artistei i-a fost greu s-a gândit la viitorul ei, fiind conștientă că în România nu ar fi avut atât de multe oportunități cum are peste hotare.

Recent, artista a oferit un interviu în care a vorbit despre tatăl fiicei, dar și despre o eventuală împăcare cu acesta. Faptul că purta această discuție cu Ilinca Vandici, prezentatoarea care trece și ea printr-un divorț, i-a dat o mai mare încredere. Având în vedere experiența de viață pe care o are, fosta concurentă de la America Express a învățat să nu spună niciodată că nu va ajunge într-i anumită situație, pentru că nu are de unde să știe ce îi rezervă soarta. Tot din acest motiv, nu neagă nici faptul că ar putea ajunge să se împace cu Traian Spak, fostul său soț.

„Putem discuta despre absolut orice. Nu știu ce ne rezervă viitorul. Viața m-a învățat să nu spun niciodată, niciodată. Noi am fost sinceri unul cu altul încă de la început. Noi am avut o relație construită pe respect, bun simț și iubire. Nu am fi vrut, după 14 ani, să ne murdărim cu lucruri mici. Am respectat ce a fost între noi. Ne-am respectat unul pe celălalt. Probabil, nu știu, s-ar fi ajuns la niște lucruri mici. Avem mare încredere unul în altul și dăm sfaturi cu sufletul. Nu știm niciodată ce ne rezervă viitorul!”, a declarat Andreea Antonescu, în podcast-ul Ilincăi Vandici.

În cadrul aceluiași podcast, ea a avut de zis și câteva cuvinte frumoase despre tatăl fiicei sale, pe care îl respectă și pe care l-a iubit enorm. A început prin a spune că este un om bun, un prieten adevărat cu care se înțelege de minune și care îi dă cele mai bune sfaturi. Mai apoi, a precizat că este un om care întodeauna a vorbit frumos despre ea, un om calm pentru care un respect foarte mare. Se bucură că l-a cunoscut, iar când a început relația cu el, a făcut-o cu tot sufletul ei.

„Traian este un om foarte bun. Îmi este un prieten adevărat în continuare. Ne înțelegem bine, ne sfătuim, ne bucurăm unul pentru celălalt atunci când este cazul, ne întristăm și încercăm să ne sfătuim, pentru că este un om care merită. Este un om care întotdeauna a vorbit frumos cu și despre mine. Întotdeauna a vorbit calm. Este un om pe care-l respect foarte mult și cu care ma în continuare și sunt convinsă că până a final o să fie unul dintre oamenii apropiați sufletului meu. Dumnezeu îmi e martor că atunci când am început o relație, am început-o cu tot sufletul.”,  a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---