Showbiz

Andreea Antonescu, despre rolul de mamă. Cine îi oferă ajutor: „Nu e ușor să crești doi copii!

schedule 10 oct. 2023, 09:56

Andreea Antonescu, despre rolul de mamă. Cine îi oferă ajutor: „Nu e ușor să crești doi copii!
Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu

Andreea Antonescu este o mamă care își crește de una singură cei doi copii, dar care are nevoie și de ajutor din când în când. Iată pe cine se poate baza în orice situație!

De la cine primește Andreea Antonescu ajutor

Andreea Antonescu are doi copii pe care îi iubește enorm și chiar dacă nu a avut deloc noroc în dragoste, se bucură că din relațiile sale eșuate a ieșit până la urmă ceva bun. A fi mamă singură nu este ușor pentru nimeni, nici măcar pentru ea care a demonstrat mereu că este o femeie puternică, pe care nimeni și nimic nu o poate opri, când vine vorba de fiicele sale.

Artista a oferit recent câteva declarații despre viața de mamă, aducând în discuție și faptul că mai primește ajutor din partea uneia dintre prietenele sale. În rest, Andreea Antonescu este singură cu fetele sale și îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru puterea pe care o are și pentru faptul că s-a descurcat mereu, indiferent de situație. S-a bazat mereu doar pe ea, pentru că știe cum să își organizeze timpul, pentru a le putea face pe toate.

„Nu e ușor să crești doi copii! Am o prietenă care mă mai ajută din când în când, dar cam atât! În rest, sunt doar eu cu fetele mele! Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt o femeie puternică, care s-a descurcat întotdeauna, indiferent de situație. Mereu m-am bazat pe mine! Știu cum să îmi organizez timpul astfel încât să pot să le fac pe toate. Nu depind, cum n-am depins vreodată, de cineva! Reușesc să rezolv toate problemele de una singură.(...)”, a declarat Andreea Antonescu, pentru ego.ro.



De asemenea, vedeta a povestit că are tot ceea ce și-ar putea dori o femeie vreodată și toate lucrurile la care ea însăși a visat, înainte ce fiicele sale să vină pe lume. Este împlinită și își crește fiicele cu iubire, respect și înțelegere. Chiar dacă la momentul actual familia sa nu este una completă, știe că va primi exact ceea are nevoie, când îi va trebui cu adevărat. Momentan, se bucură că are ambii copii în țară și muncește pentru ca ei să nu ducă lipsă de absolut nimic, fără a se gândi pentru moment la un al treilea copil.

„Sunt foarte împlinită, întotdeauna mi-am dorit o familie numeroasă, frumoasă, cu înțelegere, iubire, respect, cu tot ce înseamnă! Am fetițele, Dumnezeu mi-a dat doi copii buni și sunt tare bucuroasă și împlinită! Nu am mai stat să mă gândesc la al treilea copil. În acest moment mi-ar plăcea o familie întreagă, dar știu că Dumnezeu este cu mine, a fost toată viața lângă mine și ne va da exact ce avem nevoie, când avem nevoie!”, a mai zis artista.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---