Showbiz

De ce a vrut Andreea Bălan să renunțe la America Express. Era în a cincea etapă când a simțit că nu mai poate

schedule 10 mar. 2023, 08:49

De ce a vrut Andreea Bălan să renunțe la America Express. Era în a cincea etapă când a simțit că nu mai poate
Sursa foto: YouTube America Express

Andreea Bălan a oferit un scurt interviu, în care a vorbit despre întreaga sa experiență la America Express. Nu a scos în evidență doar momentele frumoase din concurs, ci cele care i-au dat mari bătăi de cap și în care a dorit să renunțe. Prima dată când a luat în calcul ideea de a renunța a fost în cea de-a cincea etapă. Iată ce a povestit!

Andreea Bălan, despre renunțarea la America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează una dintre cele mai puternice echipe din cadrul emisiunii America Express, iar în ultima etapă din concurs tot ele au fost cele care și-au asigurat locul în semifinală câștigând imunitatea. Recent, fosta soție a lui George Burcea a făcut câteva declarații despre experiența de care s-a bucurat din plin, dar care i-a și dat mari bătăi de cap.

Concurenta de la America Express a simțit că nu mai poate și că dorește să renunțe la experiență, pentru prima dată, în cea de-a cincea etapă, după cum chiar ea a recunoscut. Chiar atunci, ea și colega sa de echipă au intrat în cursa pentru ultima șansă, iar mai apoi s-au ambiționat, au luptat și nu au dorit ca bărbații să le învingă. Vedetele au avut și momente în care au fost serios criticate de către colegii lor, pentru că nu au respectat de fiecare dată regulile din concurs, fiind de părere că sunt în stare să calce și pe cadavre pentru a câștiga.

„Foarte greu a fost! Am vrut să plecăm acasă, eu am vrut să plec în etapa 5. Am intrat la cursa pentru ultima șansă și după aceea m-am ambiționat, mi-am dat seama că nu vreau să ne bată frații și nu am mai plecat”, a declarat Andreea Bălan, pentru Xtra Night Show.

Mai apoi, cântăreața a dorit să plece acasă în următoarea etapă, tot aceea fiind cea în care a primit și o surpriză din partea fiicelor sale de care îi era extrem de dor și pentru care a vrut, de fapt, să se întoarcă în România. Faptul că a văzut acea filmare, cu ocazia zilei sale de naștere, i-a dat putere să meargă mai departe și să treacă oarecum și peste dorul de fiicele sale, pentru că nu putea să le spună acestora că mama lor a mers acasă pe locul șase, deoarece ar fi simțit că le dezamăgește.

„Am zis că plecăm în 6, doar că în 6 mi-au făcut acea surpriză. Eu îi tot spuneam Andreei că nu mai vreau, că vreau la fetițe acasă, că îmi e dor de ele, iar și ei îi era dor. În etapa 6 am câștigat imunitatea și mi-au făcut surpriza, mi-au arătat de ziua mea un filmuleț cu Ella și Clara, iar ele mi-au ridicat moralul, pentru că în filmuleț ele spuneau să mă întorc acasă câștigătoare și atunci am trecut peste dorul față de ele, pentru că nu puteam să le spun că mami a venit acasă pe locul 6”, a mai zis concurenta de la America Express.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00030
USD
USD: 4.6464 RON
0.01120
GBP
GBP: 5.8855 RON
0.03190
HUF
HUF: 1.2572 RON
-0.00720
BGN
BGN: 2.5446 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2078 RON
0.00360
Convertor valutar

Rezultat: ---