Showbiz

Andreea, primele declarații după ce Alexandra a câștigat marele premiu ”Bravo, ai stil!”. Cine crede că îl merita

schedule 04 sept. 2023, 09:31

Andreea, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a dat primele declarații despre experiența sa în concurs, despre celelalte concurente, dar mai ales despre faptul că Alexandra a fost declarată „cea mai stilată femeie din România”. Cine crede ea că merita trofeul!

Andreea, despre finala ”Bravo, ai stil!”

Andreea a acceptat invitația de a merge în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil! Backstage”, unde a dat câteva declarații interesnate despre experiența sa în competiție. O mare perioadă de timp, ea a fost cea mai apreciată concurentă de către cei de acasă, obținea cele mai multe voturi și toată lumea credea că ea va fi cea care va purta coloana la final. Din nefericire pentru ea și pentru susținătorii acesteia, în ultima ediției, a obținut un punctaj mult prea mic.

Ei bine, în ceea ce privește faptul că Alexandra a fost marea câștigătoare a sezonului 8, Andreea a spus clar că, din punctul său de vedere a fost o nedreptate, Maria fiind mult mai bun decât rivala sa din marea finală a emisiunii de la Kanal D. Tot ea a afirmat că Alexandra nu a câștigat cu ajutorul comunității sale și nici nu a muncit pentru ceea ce a primit, fiind fete care au dat tot ce au avut mai bun în concurs și nici nu s-au votat singure. Părerea ei este că Maria ar fi meritat să câștige.

"De-a lungul competiției, Jasmine a jucat un rol în care își dădea examenul pentru un premiu în actorie. Alexandra a fost câștigătoare, dar nu pe baza unei comunități de oameni care o susțin. Sunt concurente care au muncit de luni de zile, acum mă refer la mine. Deci, cred că a fost o nedreptate. Eu nu m-am votat singură, eu am avut încredere în comunitatea mea. Fetele care am fost în finală aveam toate calitățile necesare să purtăm coroana, iar Alexandra nu era una dintre variante, sincer îți spun. Maria ar fi meritat mult mai mult.", a zis Andreeea, la ”Bravo, ai stil! Backstage”.

Mai apoi, Andreea a vorbit și despre conflictul pe care l-a avut cu Alexandra, la un moment dat, explicând clar cum au stat lucrurile la repetițiile în care rivala sa de la ”Bravo, ai stil!” a acuzat-o că a împins-o. Crede că a exagerat, având în vedere cum a fost, de fapt, momentul acela și intenția sa care nu a fost cea despre care s-a vorbit în platoul emisiunii de la Kanal D. La final, a zis că speră ca Alexandra să fie ea conștientă de lucrul acesta, pentru că nu are nimic personal nici cu ea, nici cu vreuna dintre fostele sale colege.

"Eu am spus și în emisiune faptul că noi atunci, fiind doar noi două în față, trebuia să plecăm, ea voia să mai stăm și i-am spus: hai! În momentul în care eu am și pornit și s-a întâmplat acea situație care nu a fost chiar așa. Inițial nu am vrut să o ating, pur și simplu eu credeam că vom pleca amândouă și eu am plecat, doar că ea încă mai stătea.  S-a exagerat puțin pe situație pentru că intenția mea cu siguranță nu a fost să o împing sau să o agresez sub nicio formă. Sper că ea e conștientă de lucrul acesta. Dacă ea chiar crede asta, îi spun că nu. Cu siguranță nu am nimic cu ea", a mai zis ea.

A fost o experiență unică pentru ea. A avut parte de câteva luni în care s-a dezvoltat și în care a învățat foarte multe lucruri și a adunat o comunitate mare de fani de unde primește o foarte mare susținere.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---