Showbiz

Andreea de la "Bravo, ai stil!", despre scandalurile cu Alexandra și Iris: „Intenția mea nu a fost să o agresez sub nicio formă”

schedule 20 iul. 2023, 08:09

Certurile din platoul emisiunii "Bravo, ai stil" se țin lanț, iar în multe dintre acestea în centrul atenției sunt Andreea, Iris și Alexandra. Ce a declarat prima dintre ele despre situațiile create!

Andreea, interviu sincer despre "Bravo, ai stil!"

Andreea este una dintre concurentele care a rezistat în cadrul competiției "Bravo, ai stil" care a rezistat încă din prima și care se bucură de o mare susținere din partea celor de acasă. Nu de puține ori a fost prima în preferințele telespectatorilor, reușind în felul acesta să scape și de eliminare, iar de curând a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre competiției în general, dar și despre scandalurile cu colegele sale.

Într-una dintre ediții, la începutul filmărilor, toate concurentele au repetat intrarea, iar în clipa în care ea și Alexandra erau nevoite să iasă de pe scenă, doar Andreea a făcut lucrul acesta și a crezut că ar fi trebuit ca amândouă să procedeze în același fel, ceea ce nu s-a întâmplat, motiv pentru care a făcut un gest pe care colega ei l-a interpretat greșit și din cauza căruia s-a exagerat, din punctul ei de vedere, pe situație. A zis mai apoi clar că intenția sa nu a fost nici măcar de a o împinge, pentru că nu are nimic personal cu ea, în ciuda certurilor din platou pe care le-au avut.

"Eu am spus și în emisiune faptul că noi atunci, fiind doar noi două în față, trebuia să plecăm, ea voia să mai stăm și i-am spus: hai! În momentul în care eu am și pornit și s-a întâmplat acea situație care nu a fost chiar așa. Inițial nu am vrut să o ating, pur și simplu eu credeam că vom pleca amândouă și eu am plecat, doar că ea încă mai stătea.
S-a exagerat puțin pe situație pentru că intenția mea cu siguranță nu a fost să o împing sau să o agresez sub nicio formă. Sper că ea e conștientă de lucrul acesta. Dacă ea chiar crede asta, îi spun că nu. Cu siguranță nu am nimic cu ea", a declarat Andreea, pentru wownews.ro.

La un moment dat, părea că se înțelege destul de bine cu Iris, doar că în realitate, lucrurile nu stau deloc așa. Andreea a zis clar că ele nu sunt prietene, ci doar sunt nevoite să petreacă timp împreună în timpul filmărilor, unde de altfel s-au și cunoscut. Și-ar dori să nu existe mereu acele înțepături între ele, pentru că vor fi multe zile în care vor da ochii una cu cealaltă și nu i se pare deloc în regulă. A ajuns la conluzia că simpla sa prezență în concurs a născut acele controverse și chiar a dorit să și renunțe, la un moment dat, doar că oamenii i-au oferit susținere.

"Nu suntem deloc prietene. Ne-am cunoscut aici și conviețuim împreună ca într-o familie disfuncțională. Suntem mai mult sau mai puțin obligate să conviețuim aici așa că trebuie să ne adaptăm. Eu aș vrea să nu ne înțepăm, aș vrea ca relația noastră să fie una ok, bine cu plusuri și cu minusuri, dar să păstrăm această măsură a înțepăturilor. Lucrul acesta nu se întâmplă", a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---