Showbiz

Carina de la „Bravo, ai stil!” a desființat-o pe Andreea. Pe cine vede în marea finală: „Nu agreez falsitatea unui om”

schedule 26 mai 2023, 11:16

Carina de la „Bravo, ai stil!” nu o are deloc la suflet pe colega sa din concurs, Andreea, dar acesta nu mai este un secret pentru niciunul dintre fanii emisiunii de pe Kanal D2. Într-un interviu pe care l-a făcut recent a făcut niște declarații dure despre aceasta, dar a zis clar și pe cine vede ea în marea finală.

Carina de la „Bravo, ai stil!”, declarații dure despre Andreea

Participarea Carinei la emisiunea „Bravo, ai stil!” a fost cu adevărat o provocare pentru Carina, care spre deosebire de unele dintre colegele sale nu are cunoștințe în domeniu. Deși a avut și ținute bune, care au reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați și cu ajutorul cărora a obținut steluțe, au fost și zile în care nu a avut la fel de mult noroc, alegerile sale vestimentare nefiind unele care să îi aducă laude.

Deși în mare parte are o relație bună cu colegele sale, nu o are deloc la inimă pe Andreea cu care s-a certat în repetate rânduri în platoul emisiunii Kanal D2. Recent, a dat câteva declarații despre ea și a explicat care este adevăratul motiv pentru care ele nu pot ajunge la un punct comun. Despre ea a menționat că nu este sigură că are un stilist, dar este ferm convinsă că are parte de un ajutor foarte mare. Carina a ținut să precizeze și că dacă este un lucru pe care nu l-ar putea accepta vreodată este falsitatea, ceea ce pare să o deranjeze cel mai tare și în ceea ce o privește pe rivala sa, considerând că a demonstrat de multe ori că este o persoană falsă. Mai apoi, concurenta a zis că nu este singura care are un conflict cu Andreea, Iris aflându-se în aceeași situație.

"Nu știu dacă are un stilist, dar cu siguranță are un ajutor foarte mare în spate. Nu știu ce ajutor, dar cu siguranță are. Nu am ajuns la niciun consens. Eu nu pot să ajung la un consens cu un om care nu este sincer. Dacă e ceva pe lumea asta pe care nu-l agreez este falsitatea unui om, iar Andreea este foarte falsă. A demonstrat asta de foarte multe ori.Când este în fața camerei este toată un zâmbet, gingașă și elegantă, iar când se închid camerele devine foarte sfidătoare față de toată lumea din jurul ei, față de fetele care ne ajută, față de fetele de la make-up, iar asta nu o spun doar eu, au sesizat mai multe persoane.
Nu sunt singura cu care are un conflict. Are un conflict și cu Iris, nu doar cu mine. Atunci când ești fals e imposibil să nu intri într-un conflict. Se afundă foarte mult, încearcă să se apere, iar oamenii corecți sesizează treburile acestea și nu pot să le agreeze"", a declarat Carina, pentru WOWnews.

În ceea ce privește marea finală, unde toate visează să ajungă, deși mai este cale lungă până acolo, Carina s-ar vedea alături de Iris și Maria, cele mai puternice dintre concurente. O altă colegă despre care crede că are potențial și care speră ea să reziste, pentru că a cunoscut-o în afara camerelor de filmat și și-a făcut o părere foarte bună despre ea, ba chiar i-a dat și câteva sfaturi.

"Dacă aș ajunge în finală m-aș vedea alături de Iris și Maria. Le văd cele mai puternice din competiție. Da, Georgiana este foarte puternică și sper să reziste. Eu am ajuns să o cunosc mai bine în afara camerelor și este o tipă foarte sensibilă. I-am spus că nu trebuie să mai pună la suflet tot ce se spune în online. Trebuie să încerce să fie puternică și asta cred că ar fi un minus la ea, sensibilitatea aceasta exagerată", a mai zis Carina.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---