Showbiz

Maria Dragomiroiu, despre nunta lui Alin Oprea și a Medanei. De ce nu a cântat la eveniment: „Așa românesc cum ne place nouă”

schedule 19 sept. 2023, 10:33

Alin Oprea și Medana și-au unit destinele la finalul săptămânii, iar una dintre invitatele de la marele eveniment a fost nimeni alta decât Maria Dragomiroiu. Iată ce a povestit!

Maria Dragomiroiu, detalii despre nunta lui Alin Oprea și a Medanei

Alin Oprea și frumoasa lui parteneră de viață, Medana, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, la finalul acestei săptămâni, iar după slujbă au petrecut alături de toți invitații lor. Maria Dragomiroiu și soțul său, Bebe Mihu au fost printre cele zece perechi de nași de la nunta lor și a fost o onoare pentru aceștia. La eveniment au cântat Minodora, Ionuț Dolănescu, Corina Chiriac și Mirabela Dauer, ceea ce i-a făcut pe invitați să se ridice de la mese și să danseze.

La doar câteva zile de la eveniment, interpreta de muzică populară a dat câteva detalii despre ziua nunții, unde le-au fost alături mai multe personalități. Toată lumea s-a simțit bine, iar emoțiile și-au făcut și ele simțită prezente la un moment dat. I s-a părut frumos că mirii au respectat tradițiile și că au făcut, de exemplu, poze cu fie care cuplu care venea.

"A fost foarte frumos pentru că au fost nași unul și unul, numai personalități. Ne-am simțit bine, am stat de vorbă, s-a cântat toată noaptea, s-a dansat și a fost frumos. Pentru ei a fost foarte greu pentru că au respectat obiceiul și au făcut fotografii cu fiecare cuplu care venea. Au dat și câteva picături de ploaie așa și am avut emoții, dar până la urmă a fost foarte frumos.
A fost un eveniment normal, așa românesc cum ne place nouă, cu lume multă, cu bucurie. Am socializat între noi, am cântat, am dansat, dar nu a apucat toată lumea să treacă la microfon pentru că am fost foarte mulți", a zis Maria Dragomiroiu, pentru wowbiz.ro.

Mai mult de atât, celebra cântăreață de muzică populară a spus care este motivul pentru care nu a cântat la nunta celor doi, deși ar fi trebuit să o facă. Aflându-se printre cele zece perechi de nași, era vorba că aceștia vor încinge atmosfera spre dimineață, dar vedeta a obosit pe timpul nopții și a preferat să nu o mai facă. Întrebată ce sfaturi le-ar da mirilor, artista a spus că știu foarte bine ce au de făcut, având în vedere că sunt împreună de ani buni. I s-a părut un evenimenbt frumos și este fericită că Alin Oprea și Medana au decis să facă pasul cel mare și în fața lui Dumnezeu.

La final, a precizat despre ei că sunt niște oameni frumoși din toate punctele de vedere, dar mai ales la suflet, ceea ce contează cel mai mult.

"Am zis ca nașii să cânte mai spre dimineață, spre sfârșit, dar am obosit. A fost frumos. Ce sfaturi să le dau eu, ei știu ce trebuie să facă în viață pentru că ei sunt împreună de niște ani și acum au vrut să facă acest pas și în fața lui Dumnezeu și a fost un moment extrem de frumos pentru că sunt foarte frumoși amândoi, sufletește în primul rând", a mai zis cântăreața.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---