Showbiz

Maria, acuzată că are stilist de către Constanția. Concurentele de la ”Bravo, ai stil!”, discuții aprinse în culise

schedule 02 iun. 2023, 08:56

Discuțiile dintre concurentele de la ”Bravo, ai stil!” s-au aprins atât în culise, cât și în platoul emisiunii de la Kanal D2. Constanția a acuzat-o pe Maria că are un stilist care o ajută să facă ținutele pe care le aduce în fața juraților, aducând mai multe argumente pe baza cărora au existat câteva discuții aprinse.

Constanția, acuzații dure la adresa Mariei

Maria este una dintre concurentele de la ”Bravo, ai stil!” care a intrat mai târziu în competiție, dar care i-a cucerit pe jurați cu aparițiile sale. Este singura care a primit câte trei steluțe în fiecare zi și note maxime, ceea ce a adus suspiciuni din partea unora dintre colegele sale, iar cea care a găsit curajul să discute pe marginea acestui subiect este Constanția, care a zis că nu înțelege de ce nimeni nu o suspectează de faptul că ar avea ajutor în alegerea ținutelor.

Constanția crede că este imposibil ca o concurentă să facă ținute impecabile în fiecare zi, având în vedere faptul că timpul pe care îl au la dispoziție este unul limitat, iar ea nu are nici măcar noțiunile de bază în modă, ba chiar a adus în discuție lucrarea acesteia de licență despre care a afirmat că ar fi copiată.

Mi se pare imposibil să vii cu ținute impecabile în fiecare zi, în condițiile în care noi câteva zile filmăm și în celelalte câteva zile trebuie să facem rost de fiecare piesă. Și în câteva zile tu să reușești să compui cinci ținute, nu știu, mi se pare imposibil ca la 22 de ani să faci asta. (...) Sunt de părere că nu faci tu singură toate ținutele.”, a zis Constanția, în culise.
Nu e imposibil dacă mă vezi în carne și oase. Nu înțeleg ce vrei să insinuezi tu. Care e întrebarea, ce vrei să spui? Este complet greșit, le fac singură, doar cu prietenul meu care-mi dă o părere.”, au fost replicile Mariei.


Răspunsurile oferite de Maria nu au fost pe placul Constanției
, care a continuat discuția cu Maria și în platou, moment în care Maurice nu s-a putut abține să nu comenteze și el, dar nici Andreea sau Iris nu s-au lăsat mai prejos, cea de-a doua fiind de partea Mariei, așa cum se întâmplă de fiecare dată. Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile, dar cert este că părerile celor din fața micilor ecrane despre Maria nu este deloc una bună, mulți fiind de aceeași părere cu Constanția.

„Cineva care face ținutele astea impecabile mănâncă moda pe pâine, nu e cineva cu o lucrare de licență ca a ei, care nu mi-a plăcut și care e copiată.”, a mai zis Constanția.
Poftim? E un subiect pe care nu vreau să-l discut, nu are rost… Vine ea și zice că e copie, n-au zis atâția oameni acreditați că nu e bine și vine ea… E o răutate gratuită. Îmi fac ținutele în weekend pentru întreaga săptămână”, a zis la rândul ei Maria.



„Mie mi s-a părut asta o remarcă invidioasă. Pot să înțeleg ce zice Constanția până într-un punct, în sensul că am observat că Maria are acces la unele piese la care mi-aș dori să am și eu acces, dar nu am.”, a afirmat Iris.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---