Showbiz

Maria de la ”Bravo, ai stil!”, despre planurile sale de viitor. Cum i s-a schimbat viața: „Mi se face pielea de găină”

schedule 27 sept. 2023, 11:35

Maria de la ”Bravo, ai stil!”, despre planurile sale de viitor. Cum i s-a schimbat viața: „Mi se face pielea de găină”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Maria de la ”Bravo, ai stil!” a vorbit despre planurile sale de viitor, în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a acordat, spunând clar că viața ei s-a schimbat în totalitate în urma proiectului.

Maria de la ”Bravo, ai stil!”, despre planurile sale de viitor

Maria a fost una dintre cele mai puternice dintre concurentele de la ”Bravo, ai stil!” din toate sezonele, iar acest lucru nu au spus-o fanii săi, ci trei jurați ai competiției de la Kanal D. În ciuda faptului că multă lume credea că ea va fi marea câștigătoare, Alexandra a reușit să i-o ia înainte datorită voturilor primite din partea celor de acasă. A regretat și ea finalul, dar s-a obișnuit cu ideea, după ce a mers într-o vacanță cu scopul de a-și încărca bateriile.

"Am fost în vacanță, mi-am încărcat bateriile pentru că aveam nevoie după o perioadă atât de lungă de stres și mi-am revenit, acum sunt bună de pus la muncă. Avem deja planuri mari, sunt niște planuri mărețe și sper să iasă. Ști că îți imaginezi de foarte multe ori cum are să devină, că întotdeauna îți faci planuri de viitor și de foarte multe ori devin realitate.”, a declarat Maria, pentru wownews.

Participarea la acest concurs a fost unul dintre cele mai frumoase lucruri care i s-au întâmplat, pentru că în felul acesta a putut să arate lumii întregi că este foarte pricepută în ceea ce face. Cuvintele frumoase pe care le-a primit-o au determinat-o să meargă pe acest drum, emisiunea fiind astfel o rampă importantă de lansare pentru ea. Și-a propus să facă o prezentare de modă, să își dezvolte un brand, dar a refuzat să dea prea multe detalii în acest sens, cel puțin până în clipa în care totul va fi pus la punct.

"Normal, da mi-a schimbat viața. Pe lângă faptul că mi-a oferit cadrul să mă organizez, să devin mai diplomată, să am responsabilități mult mai mari, Bravo a devenit o rampă de lansare pentru noi toate.
Am foste multe planuri. În primul rând vreau să-mi dezvolt un brand, vreau să fac o prezentare de modă, dar nu vreau să dau foarte multe din casă. Planurile sunt mărețe, vreau să fac foarte multe lucruri, vreau să mă includ și pe partea de styling în timpul liber, dar acesta nu o să fie principalul lucru. Pe partea de creație cred că este cel mai bine",  Când te focusezi și te concentrezi și muncești, ele devin realitate", a adăugat Maria.

Momentul din finala emisiunii de la Kanal D a fost unul emoționant pentru Maria, care încă de la intrarea sa în competiție a adus în atenția telespectatorilor și a juraților ținute care mai de care mai interesante. Talentul său nu a fost trecut cu vederea, ea primind laude pentru munca depusă, iar rochia din marea finală a fost și ea apreciată mai ales de către urmăritorii ei din mediul online. Aceasta a fost, însă, acuzată că s-ar fi inspirat pentru ținuta respectivă, dar ea nu a negat lucrul acesta, spunând clar că toată lumea se inspiră de undeva.

"De fiecare dată când văd momentul din finală mi se face pielea de găină. Oare eu am făcut chestia asta?! Pentru că eu am trăit momentul acela, au fost niște emoții incredibile. Nu mă așteptam să iasă atât de bine.
Probabil au existat și multe emoții pe moment, probabil tensiunea a fost atât de puternică, se vedea și pe tremuratul mâinilor. S-a vorbit mult că m-am inspirat pentru ținută, dar dragilor, toți ne inspirăm! Dacă mi-aș li luat o rochie de la un desginer ce s-ar fi întâmplat, acolo nu ar fi fost tot o inspirație?! Am lucrat mult la ea, pentru că deși e inspirație, atunci când este inspirație trebuie să ai capacitatea de a o face să arate la fel de bine și în realitate. E posibil să nu o dăm în chici", am mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---