Showbiz

Bella Santiago, pregătită să devină din nou mamă după nuntă: „Îmi doresc gemeni, asta vorbeam cu soțul meu”

schedule 30 iun. 2023, 12:03

Bella Santiago, pregătită să devină din nou mamă după nuntă: „Îmi doresc gemeni, asta vorbeam cu soțul meu”
Sursa foto: Instagram Bella Santiago

Bella Santiago este pregătită să devină din nou mamă după, la doar câteva zile după nuntă. Vedeta i-a zis soțului ei că își dorește să aducă pe lume gemeni. Iată ce a mai povestit!

Bella Santiago vrea gemeni, de data aceasta

Zilele trecute, Bella Santiago și partenerul ei de viață s-au căsătorit. Aceștia au avut parte de o nuntă ca în povești, artista a avut un moment artistic la biserică, reușind astfel să impresioneze pe toată lumea, iar invitații au petrecut până dimineața. Chiar dacă nu a trecut atât de mult timp de la eveniment, artista deja are planuri mari de viitor și a vorbit despre acestea în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând.

Rolul de mamă o prinde de minune, având deja o fiică dintr-o relație anterioară, pentru care este recunoscătoare și de la care a avut și ea la rândul ei foarte multe lucruri de învățat. Au trecut împreună prin tot felul de momente unele bune, altele care le-au pus serios la încercare, dar au rămas unite și acesta este, de fapt, cel mai important lucru. Cea mică își dorește și ea un frate sau o soră și le-a promis părinților ei că va avea mare grijă de bebeluș. Din câte a mai povestit chiar fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, ea și soțul ei au discutat de acum mai multă vreme despre acest aspect.

”Chestiile astea noi le-am vorbit de mult, noi încercăm de mult să facem, să avem un copil. Doar e de așteptat de la Dumnezeu, când va veni copilul. Noi suntem pregătiți. Ea (n.r. fiica ei) este foarte fericită să audă chestiile acestea și este nerăbdătoare. A spus că dacă vom avea bebeluș, ea va avea grijă de sora sau fratele care va veni.”, a declarat Bella Santiago, pentru Antena Stars.



Mai apoi, Bella Santiago a recunoscut că, de data aceasta, și-ar dori enorm să aducă pe lume gemeni, din simplul motiv că ar vrea să aibă doi copii cu soțul ei, dar să rămână gravidă o singură dată. Este pregătită oricând și pentru ce și nici măcar nu are importanță dacă va fi fată sau băiat, deoarece ea va fi foarte fericită în oricare dintre situații. Aceștia încearcă de doi ani să aducă pe lume un copil, nu au reușit, dar nici nu își pierd speranța că se va întâmpla, la un moment dat.

„Îmi doresc gemeni, asta vorbeam cu soțul meu că vreau să fac. Vrem să avem gemeni ca să fiu doar o dată însărcinată, dar să avem doi copii (râde). Vreau și fetiță, și băiat, orice, dar să ne dea Dumnezeu. Voi fi foarte fericită și mulțumită. Eu abia aștept (n.r. – să devină mamă). Încercăm și așteptăm de mult, dar când o vrea Dumnezeu. Cred că sunt doi ani de când încercăm, dar nu mă demotivez”, a mai zis artista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---