Showbiz

Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner va ajunge miercuri în țară. Ce mesaj a transmis sora sa: „O să o ducem la capela cimitirului Bellu”

schedule 28 nov. 2023, 10:15

Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner va ajunge miercuri în țară. Ce mesaj a transmis sora sa: „O să o ducem la capela cimitirului Bellu”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner va ajunge miercuri în țară, iar sora sa a transmis un mesaj legat de proceduri și de locul unde oamenii îi vor putea aduce un ultim omagiu.

Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner va ajunge miercuri în țară

Rona Hartner a pierdut lupta cu boala, în urmă cu doar câteva zile, veste care a șocat o țară întreagă. Sora sa a făcut tristul anunț pe rețelele sociale și tot ea a fost cea care a povestit că trupul neînsuflețit al regretatei artiste va ajunge în țară în ziua de miercuri, urmând să fie condusă pe ultimul drum două zile mai târziu. Astfel cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face la capela cimitirului Bellu, locul unde ea și-a dorit să aibă locul de veci.

La priveghi, au luat parte oameni care au cunoscut-o pe regretata cântăreață, prieteni, muzicieni, iar sora ei este profund recunoscătoare pentru tot ceea ce s-a întâmplat acolo, dar mai ales pentru cuvintele frumoase pe care le-au spus și care au ajuns la inima ei.

"Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care au participat și au organizat aceast priveghi aseară. Biserica era plină de prieteni și muzicieni. Vă mulțumim tuturor pentru cuvintele și mărturiile frumoase scrise, vă mulțumim pentru muzica pe care a iubit-o atât de mult, vă mulțumim că ne-ați ajutat să trecem prin aceste momente care onorează viața Ronei 🙏🙏", a transmis Rinda Hartner, pe rețelele sociale.

Despre repatrierea Ronei Hartner, Rinda a spus că sunt mai multe proceduri speciale de respectate și tocmai de aceea durează atât de mult, dar nu are nicio putere în acest sens, ci doar trebuie să aștepte. În cadrul aceluiași interviu, ea a mai precizat că îi va respecta dorința surorii sale și anume aceea de a fi îngropată alături de rudele sale. În plus, sicriul va fi sigilat, pentru că trebuie să respecte anumite norme, dar toți cei care vor să își ia adio de la ea sunt așteptați la capelă începând cu ziua de miercuri.

"Sunt proceduri speciale când e repatriere. Rona și-a dorit să fie înmormântată alături de străbuni, la Cimitirul Bellu Catolic. Acolo este și tata, acolo sunt buncii, străbunicii. O să fie o mică veghe la capela serviciilor funerare, luni o să fie o alta, cu o slujbă, și atunci o să îi închidă sicriul și îl sigilează, pentru că sunt anumite norme de respectat, după care ea o să plece cu avionul spre București. O să ajungă miercuri și noi o să venim de marți ca să o iau de la aeroport cu serviciile funerare din București și o să o ducem la capela cimitirului Bellu.", a zis Rinda Hartner într-o emisiune TV, conform spynews.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---