Showbiz

Rona Hartner va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Ce dorință a avut înaine de a-și pierde viața

schedule 01 dec. 2023, 10:16

Rona Hartner va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Ce dorință a avut înaine de a-și pierde viața
Sursa foto: YouTube theXclusive

Rona Hartner va fi condusă astăzi pe ultimul drum, iar sora a povestit ce dorință a avut regretata artistă, înaine de a-și pierde viața.

Rona Hartner va fi condusă astăzi pe ultimul drum

Rona Hartner va fi condusă pe ultimul drum chiar de Ziua Națională a României, după ce în urmă cu doar două zile trupul său neînsuflețit a ajuns în țară. Sora și mama ei sunt distruse de durere și nu au putut pleca de lângă sicriul regretatei artistei și i-au dus coroane de flori mari, pe care le-au depus cu ochii în lacrimi.

Zeci de oameni au mers la priveghi, pentru a-și lua rămas buna de la Rona Hartner, iar astăzi aceasta va fi înmormântată în cimitirul Bellu din Capitală. Multora nu le vine să creadă că a plecat atât de repede dintre noi, având vârsta de doar 50 de ani, dar cancerul a fost mult mai puternic și a răpus-o, deși în trecut câștigase lupta împotriva ei.

Sora acesteia a primit instrucțiuni clare de la regretata artistă, înainte de a-și pierde viața, astfel că în clipa în care ea s-a stins din viață a știut exact ce are de făcut și a respectat întocmai spusele sale. Din câte a povestit Rinda, vedeta îi spusese încă din luna august care este dorința sa, iar ea deși simțea o durere imensă în suflet și a sperat că totul va decurge bine, nu s-a împotrivit.

Nu o va uita niciodată, pentru că relația lor a fost una specială, iar de la sora ei a învățat foarte multe lucruri, mai ales că a fost mereu genul de femeie care își păstra zâmbetul pe buze, oricât de greu îi era.

„Știu ce am de făcut. Îmi spuse deja din august. La începutul bolii, când i-au spus: „Cred că nu avem nimic ce să facem, trebuie să îți faci testamentul”, a fost cu fata la notar, a făcut testamentul. Executorul o să fie fratele meu. El o să se ocupe de succesiune, de toate hârtiile. Știa Rona că mie nu îmi plece să mă ocup de hârtii.
Nu am prea multă răbdare, pentru astea, dar mi-a dat să mă ocup de tot pentru ea, ca totul să fie bine. Mi-a zis ce firmă de aici să contactez, firma din Franța. Mi-a zis să fac toate aranjamentele: „Am încredere în tine Rindel, că știu că nu o să mă lași să fie urâtă”, așa mi-a zis”, a declarar sora e, pentru Prima TV.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9737 RON
0.00120
USD
USD: 4.5689 RON
0.01840
GBP
GBP: 5.9158 RON
-0.01050
HUF
HUF: 1.2665 RON
-0.00390
BGN
BGN: 2.543 RON
0.00060
CHF
CHF: 5.0989 RON
0.00700
Convertor valutar

Rezultat: ---