Showbiz

Ce a avertizat-o Carmen Harra pe Rona Hartner în urmă cu 14 ani. Regretata artistă nici nu a vrut să o asculte: „Vreau să am o surpriză”

schedule 01 dec. 2023, 13:15

Ce a avertizat-o Carmen Harra pe Rona Hartner în urmă cu 14 ani. Regretata artistă nici nu a vrut să o asculte: „Vreau să am o surpriză”
Sursa foto: YouTube VEDETE NEWS

Carmen Harra a avertizat-o pe Rona Hartener de un lucru pe care nici măcar nu a vrut să îl audă, în urmă cu 14 ani. Iată cum a decurs discuția lor.

Ce a avertizat-o Carmen Harra pe Rona Hartner

Carmen Harra și Rona Hartner s-au cunoscut în urmă cu 14 ani, când ambele au fost invitate în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde au purtat o discuție de-a dreptul interesantă. La vremea aceea, clarvăzătoarea a simțit că i se va întâmpla ceva și avertizat-o în acest sens, dar regretata artistă fiind o fire pozitivă din fire nu a dat prea mare importanță vorbelor sale și a lăsat viața să o surprindă.

Prima impresie pe care Carmen Harra și-a făcut-o despre Rona Hartner a fost că era o femeie foarte talentată, foarte frumoasă și plină de energie, dar nu a avut nimic bun de zis despre viitorul ei, deoarece i-a intepretat numărul sub formă de vibrație

„Eu o văd pentru prima dată și o găsesc o persoană foarte frumoasă, foarte talentată și plină de energie, așa cum spuneți voi. Mie îmi place să interpretez numerele sub formă de vibrație și îți dau așa o definiție a persoanei, este codul divin, avem un cod genetic și un cod al divinității personale. Dacă te uiți la numerele astea și le aduni toate la un singur număr primești cifra 5.
Îți fac o comparație, pentru că spui că ești în lumea filmului, cu Angelina Jolie, care este și ea cifra 5. Unul dintre evenimentele majore care au marcat viața ei au fost divorțurile, deci cine are cifra 5, mai mult ca sigur se confruntă cu acest divorț.(...) Deci, numărul 5au nu doar o singură relație karmică într-o viață, ci mai multe, deci la ea există o necăsătorie.”, a zis Carmen Harra în emisiunea lui Măruță, în urmă cu 14 ani.

Rona Hartner nu a vrut să afle nimic din ceea ce ar putea să i se întâmple în viitor, pentru că a preferat mereu să se bucure de prezent așa cum era el. A dorit să se lase surprinsă de viață, fiind convinsă că nu poate schimba ceea ce era deja scris pentru ea.

„Nu vorbim despre viitor, te rog din suflet! Vreau să am o surpriză.(...) După părerea mea, Dumnezeu creează ceea ce este nou, nu ceea ce este previzibil sau este deja scris. Noi dacă suntem prudenți putem să trăim în providență, dacă suntem imprudenți o facem lată.(...) Pentru mine, astăzi pot să fiu milionară, mâine pot să fiu săracă și dacă trăiesc astăzi viața mea are sens, dacă nu mai trăiesc mâine nu contează.”, a fost replica regretatei artiste.

Din nefericire, s-a stins din viață la doar 50 de ani măcinată e cancerul cu care se confrunta de câțiva ani și în fața căruia trupul ei a cedat.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---