Showbiz

Andreea Tonciu, lovită în cap cu un lemn la Survivor All Stars. Faimoasa a început să plângă: „A fost ghinion”

schedule 18 ian. 2024, 08:37

Andreea Tonciu, lovită în cap cu un lemn la Survivor All Stars. Faimoasa a început să plângă: „A fost ghinion”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Andreea Tonciu a fost lovită în cap cu un lemn la Survivor All Stars. Faimoasa a început să plângă imediat.

Andreea Tonciu, lovită în cap cu un lemn

Andreea Tonciu este una dintre vedetele care au acceptat să participe la Survivor All Stars, în ciuda faptului că data trecută nu a reușit să se integreze, nu i-a plăcut deloc și nu și-a dorit decât să se întoarcă acasă, la familia sa. Deși a trecut prin cele mai grele momente din viața sa, a dorit să facă și ea parte din acest sezon care, după părerea sa, nu ar fi existat fără ea.

Odată ajunsă pe insulă alături de colegii ei, a avut un șoc să vadă locul în care vor fi nevoiți să doarmă. Dacă în sezoanele anterioare aveau măcar o podea, de data aceasta nu exista nimic. Acestora li s-au pus la dispoziție toate cele necesare contruirii unui loc în care să doarmă, așa că s-au apucat imediat de treabă. TJ Miles a fost unul dintre cei care s-a apucat de muncă, iar în timp ce căra lemne, pentru a face baraca respectivă, iar într-un moment de neatenție, Andreea Tonciu a fost lovită în cap.

 „A fost ghinion. Ea s-a ridicat, eu mergeam cu chestia aia și ea n-a fost atentă. Eu trebuia să merg pe acolo să facem acoperișul ăla”, a zis TJ Miles.

Faimoasa a izbucnit în lacrimi din cauza durerii, dar știe că Faimosul nu a făcut-o intenționat, ci doar nu a fost ea a atentă și s-a ridicat în momentul nepotrivit. Jorge s-a grăbit să o liniștească pe Andreea Tonciu, pe care a avertizat-o că i se va umfla puțin, dar că nu este cazul să sperie, pentru că se va rezolva cu niște gheață.

„O să se umfle un pic, dar nu te speria… E ok, punem un pic de gheață, dar nu mult că nu e bine să ții gheață la cap. Stai liniștită!”, i-a zis Jorge colegei sale.

TJ Miles și-a cerut scuze în fața colegei sale de echipă, iar ea nu s-a supărat deloc și a încercat să își revină cât mai repede cu putință.

„Mi-am cerut scuze, ce pot să fac. Are capul tare, Tonciu. Asta e tot ce pot să spun”, a mai zis TJ Miles.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---