Showbiz

De ce și-a retras Andreea Tonciu fiica de la școala de stat: „M-a deranjat pe mine că...”

schedule 24 iul. 2023, 10:08

De ce și-a retras Andreea Tonciu fiica de la școala de stat: „M-a deranjat pe mine că...”
Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a luat o decizie extrem de importantă pentru viitorul fiicei sale. Vedeta și-a retras copilul de la școala de stat, dar a venit și cu explicații legate de decizia sa. Iată ce a povestit bruneta!

Andreea Tonciu, despre retragerea de la școala de stat

Andreea Tonciu este o mamă dedicată și face tot ceea ce îi stă în putință pentru ca fiicei sale să nu îi lipsească nimic. Toate deciziile pe care le ea, indiferent de cât de dure ar părea, sunt luate pentru viitorul ei, iar de curând a povestit că a hotărât să o tretragă pe cea mică de la școala de stat, dar nu i-a lăsat pe fanii ei fără explicații. Vedeta a zis clar de ce a considerat că este mult mai bine așa.

Andreea Tonciu și-a dorit enorm să o aducă pe lume pe Rebeca și încă de când a rămas însărcinată a vrut să se asigure că micuța va avea o viață bună, fără greutăți, dar și o educație aleasă. În acest sens, a dorit ca ea să fie înscrisă într-o școală de stat, unde să crească normal și să învețe multe lucruri pe care doar acolo le-ar fi putut învăța, doar că nu a durat prea mult și a decis mutarea ei într-una privată.



Bruneta a avut câteva nemulțumiri și a preferat să taie răul de la rădăcină, nu să lupte împotriva sistemului de învățământ din România, conștientă fiind că nu poate schimba nimic. Ei bine, în tot acest timp, și-a dat seama că statul nu își face deloc treaba și că deși Rebeca se afla la o școală de stat de top de la noi din țară, consideră că doar numele a mai rămas de instituție, iar cel mai tare a deranjat-o faptul că școala respectivă se afla în aceeași curte cu un liceu, iar ultimul pe care și-l dorea era ca fiica ei să nu fie în siguranță, iar cei mari să se ia de ea. În plus, ar fi fost nevoiă să îi găsească și un afterschool din toamnă, pentru că ar fi terminat mult prea devreme orele.

„Am mutat-o pe fata mea de la școala de stat la școala privată. Statul nu își mai face treaba. Rebeca a fost la o școală de stat, ce se află pe locul trei pe țară, dar nu mai e ce a fost, a rămas doar numele de instituție. Nu am fost deloc mulțumită de copiii din școală, vreau ca fata mea să fie în siguranță, nu vreau să se ia nimeni de ea. M-a deranjat pe mine că școala asta era în aceeași curte cu liceul și nu voiam să crească copilul și să se ia cei mari de ea. Ea trece în clasa I acum, avea cursuri până la ora 11:15, după trebuia să-i găsesc un afterschool”, a declarat Andreea Tonciu, pentru playtech.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---