Showbiz

Andreea Tonciu, probleme cu fiica sa. Vedeta a primit sfaturi din partea unui psiholog: „7 ani e o vârstă minunată”

schedule 23 mai 2023, 12:44

Andreea Tonciu, probleme cu fiica sa. Vedeta a primit sfaturi din partea unui psiholog: „7 ani e o vârstă minunată”
Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu

Andreea Tonciu are probleme serioase cu fiica ei, Rebeca. Micuța este foarte răsfățată, iar mama sa are momente în care simte că nu mai poate face față. De curând, un psiholog a decis să îi dea câteva sfaturi, după ce a analizat întreaga situație.


Ce sfaturi a primit Andreea Tonciu din partea unui psiholog

Andreea Tonciu s-a dedicat în totalitate creșterii fiicei sale, încă de la venirea sa pe lume, iar de curând a oferit niște detalii despre cum rolul de mamă începe să îi dea mari bătăi de cap. De ce? Ei bine, pentru că a răsfățat-o mult prea tare pe Rebeca, fiindcă și-a dorit ca acesteia să nu îi lipsească nimic și i-a făcut toate poftele, iar acum are momente în care pur și simplu simte că nu se mai poate înțelege cu ea sub nicio formă.

"Crede-mă că eu nu mă înțeleg cu fata mea, pentru că am răsfățat-o extrem de mult și am ajuns în situația în care eu mă învinovățesc pe mine și familia mea, că din cauza mea copilul este atât de răsfățat. Ajută-mă cu un sfat, că toată lumea mi-a sărit în cap.", a zis Andreea Tonciu, conform wowbiz.ro.

Doamna psiholog, Felicia Akkaya, nu se miră neapărat de situația în care bruneta a ajuns cu fiica ei, pentru că a răsfățat-o prea tare. De asemenea, a atras atenția asupra faptului că sunt multe mame care procedează la fel, le fac toate mofturile celor mici și își doresc să fie fericiți, iar de aici până la momentul în care cei mici ajung să creadă că totul li se cuvine mai este doar un pas.

Ea este de părere și că vârsta de 7 ani este una frumoasă în adevăratul sens al cuvântului, când micuții fie ei fete sau băieți nu își doresc decât să interacționeze cu părinții lor, dar este și cea la care încep să înțeleagă regulile. Aceasta i-a transmis Andreei Tonciu faptul că, în primul și în primul rând, ar trebui să poarte o discuție cu micuța ei, să caute o modalitate în care să îi explice anumite lucruri și în care să o ajute să fie ceva mai responsabilă. Faptul că îi pasă atât de mult de copilul ei este important, după părerea psihologului, iar tot ceea ce trebuie să facă este să păstreze o bună comunicare între ele.

"Nu e de mirare și că ți-au sărit în cap, nici că încercăm să ne răsfățăm copiii. Până la urmă ne sunt dragi și ne dorim cumva să le fie bine, să le facem toate mofturile, să fie fericiți, să vedem acea sclipire din ochișorii lor, de aici până la momentul la care să li se pară că totul li se cuvine și că pot să ni se urce chiar și în cap, mai puțin. 7 ani e o vârstă minunată, frumoasă, în care copilul încă își dorește să interacționeze cu tine, dar este și vârsta când începem să înțelegem regulile.
Inițial, trebuie să ai o discuție cu ea, să înțeleagă că este important să coopereze cu tine. Încet, încet să cauți câte un lucru pe care să îl lucrați împreună de comun acord. Tot ce înseamnă expunere media înseamnă responsabilitate. Faptul că îți pasă de copilul tău, de cum te înțelegi cu Rebeca este esențial. Tu trebuie doar să păstrezi comunicare cu ea. Încet, încet se va schimba dacă va simți că nu are loc. Trebuie să găsești un motiv pentru care să determini în timp o schimbare.", a declarat Felicia Akkaya, pentru aceeași sursă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---