Showbiz

Andreea Tonciu vrea un viitor strălucit pentru fiica sa. Ce visează Rebeca să devină: „O să investesc în cursuri”

schedule 18 ian. 2024, 10:06

Andreea Tonciu vrea un viitor strălucit pentru fiica sa. Ce visează Rebeca să devină: „O să investesc în cursuri”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Andreea Tonciu vrea un viitor strălucit pentru fiica sa și este dispusă să facă orice în acest sens. Ce vrea, de fapt, Rebeca să devină!

Andreea Tonciu vrea un viitor strălucit pentru Rebeca

Andreea Tonciu este plecată, în momentul de față, în Republica Dominicană, fiind una dintre concurentele Survivor All Stars. Vedeta a plecat departe de casă, dar gândul ei este la familie, dar mai ales la fiica sa, Rebeca, de care este foarte apropiată.

Bruneta a oferit un interviu, chiar înainte de a pleca din țară, în cadrul căruia a vorbit în mare parte despre viitorul fiicei sale. Andreea Tonciu își dorește ca micuța să preia de la ea măcar comportamentul de la ea, fiindcă în rest seamănă cu tatăl ei. Ultimul lucru pe care și-l dorește pentru ea este să fie o persoană tăcută, având în vedere că vedeta este exact opusul.

Concurenta de la Survivor All Stars vrea ca Rebeca să învețe foarte bine, dar mai ales să știe engleza la perfecție, fiind foarte important pentru viitorul său, în ciuda faptului că speră ca la facultate să nu plece de lângă ea. În plus, vedeta vrea să îi facă fiicei sale propria afacere, pentru că nu ar vrea să o vadă lucrând pentru altcineva. Rebeca vrea să devină medic sau make-up artista, iar dacă pe viitor va avea aceleași gânduri, mama sa este dispusă să investească în cursuri și să îi deschidă un salon.

„Măcar comportamentul să îl ia de la mine, că în rest e întreagă taică-su. Nu îmi doresc ca fata mea să fie tăcută, ci să fie exact cum este mămica ei. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că exact asta a luat de la mine, toate fițele, nebuniile. Îmi doresc foarte mult să învețe foarte bine. La cât de nebună mă știți voi, când e vorba de școală, stop. Îmi doresc să învețe engleza la perfecție.
Nu am dat-o la o școală cu sistem britanic, pentru că la facultate nu vreau să plece de lângă mine, ci să stea în România. Nu-mi doresc să muncească pentru cineva anume, ci ca eu și soțul meu să îi creăm propria afacere. Ea vrea să fie doctoriță sau make-up artist. Dacă chiar o să vrea, o să investesc în cursuri și îi deschid mare salon.”, a declarat Andreea Tonciu, pentru wowbiz.ro.

Pentru anul 2024, ea își dorește să înceapă să facă din ce în ce mai mulți bani și crede că toată lumea speră la asta, nu doar ea.

„Anul viitor vreau să fac bani mulți. Cine n-ar vrea? O să încep să fac bani mulți, asta îmi propun.”, a mai zis ea.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---