Showbiz

Andreea Tonciu, sfat neașteptat pentru femeile care vor să se mențină în formă: „Știi care este secretul?”

schedule 15 dec. 2023, 07:45

Andreea Tonciu, sfat neașteptat pentru femeile care vor să se mențină în formă: „Știi care este secretul?”
Sursa foto: Instagram Andree Tonciu

Andreea Tonciu le-a oferit un sfat total neașteptat tuturor femeilor care vor să se mențină în formă. Ce crede vedeta că o ajută pe ea să arate atât de bine, de fapt!

Cum se menține în formă Andreea Tonciu

Andreea Tonciu este într-o formă de zile mari și chiar dacă nu vede lucrul acesta și crede că ar trebui să mai scape de câteva kilograme în plus, multe femei au fost curioase să afle care este secretul ei. Sinceră din fire și prezentă în mediul online, ea nu a ținut niciodată secretele frumuseții sale doar pentru ea.

Într-un interviu acordat de curând, în cadrul unui eveniment, Andreea Tonciu le-a sfătuit pe toate cele vor să arate bine să aducă pe lume un copil sau mai mulți, pentru că vor avea mereu ceva de făcut. Fie că trebuie să-i ducă pe cei mici la școală, să gătească, să facă ordine prin casă sau să meargă la cumpărături, întotdeauna vor avea timpul ocupat. Ea are o viață activă, se ocupă în totalitate de creșterea fiicei sale care o consumă foarte mult, dar nu este pe deplin mulțumită de felul în care arată, ci speră că va reuși să mai slăbească în viitorul apropiat.



„Știi care este secretul? Faceți copii! Credeți-mă! Faceți copii, că sunteți în priză non-stop. Copil, școală, mâncare, curățenie, cumpără, du-te, cară, copilul vrea aia... Ești într-o continuă formă tot timpul, ești agitată și normal că arăți bine. Eu mai am, că încă nu sunt exact cum aș vrea să fiu. Vreau să mai slăbesc, mă văd puțin plinuță, eu sunt sinceră și spun.”, a declarat Andreea Tonciu, pentru wowbiz.ro.

Mai apoi, ea a oferit și sfaturi pentru o relație sănătoasă și de lungă durată precum cea de care se bucură ea, recunoscătoare fiind că deși între ea și soțul său există certuri, așa cum se întâmplă în orice familie, ei nu țin niciodată supărarea unul pe celălalt. I se pare absurd să se comporte într-un alt mod, mai ales că stau în aceeași casă, așa că preferă să treacă repede peste neințegerile din cuplu.

„În orice cuplu există certuri. La mine, Îi mulțumesc lui Dumnezeu, nu se pune problema de o despărțire. Știi ce ține în relația mea cu soțul? Imediat uităm. Acum ne certăm, peste 5 minute vorbim ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Nu țin ranchiună.
Mai sunt unele femei sau unii bărbați, care zic „trebuie să îl pun la punct, două-trei zile nu vorbesc cu el”. Hello? Stați în aceeași casă, dormiți în același pat, cum să nu vorbești? N-ai cum, mie mi se pare o tâmpenie chestia asta. Nu există așa ceva la mine. Vorbesc, înțelege, bine, nu, iarăși bine. Cred că d-aia îmi merge mie bine, că nu țin ranchiuna asta așa mare.”, a mai povestit Andreea Tonciu, pentru sursa citată.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---