Showbiz

Andreea Tonciu, primele declarații după ce s-a întors din Republica Dominicană. Cum a fost Survivor All Stars pentru ea

schedule 23 ian. 2024, 07:28

Andreea Tonciu, primele declarații după ce s-a întors din Republica Dominicană. Cum a fost Survivor All Stars pentru ea
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Andreea Tonciu s-a întors din Republica Dominicană. Cum a fost Survivor All Stars pentru ea și ce a declarat despre participarea sa în concurs!

Andreea Tonciu, declarații după eliminarea de la Survivor All Stars

Andrees Tonciu a acceptat să participe la Survivor All Stars și a plecat în Republica Dominicană în ideea în care acest sezon nu ar fi putut fi posibil în absența sa. Vedetei nu i-a mers atât de bine pe cât ar fi sperat, pentru că nu a reușit să se regăsească, nu s-a putut odihni cum trebuie și nici nu a adus puncte pentru echipa sa.

Fiind o persoană slabă pe traseu, iar scopul lor fiind acela de a aduce cât mai multe puncte, Faimoșii au decis să o voteze, moment în care a intrat la duel cu Roxana Nemeș, care s-a dovedit a fi mult mai bună decât ea și care momentan rămâne în concurs.

Odată întoarsă în țară, vedeta a dat și câteva declarații despre Survivor All Stars precizând, încă de la bun început, faptul că acest sezon este unul mult mai greu decât cel de acum doi ani, la care a participat și ea. Cel mai dificil i s-a părut faptul că, din prima zi petrecută pe insula lor, au fost nevoiți să își construiască adăpostul, pentru a nu dormi pe jos și sub erul liber. Tot ceea ce i s-a întâmplat a trecut-o prin toate stările și a simțit că nu va face față pentru prea mult timp.

„Acest sezon a fost mult mai dificil decât cel de acum doi ani, în care am participat. De la faptul că, încă din prima zi, am fost nevoiți să ne construim singuri adăpostul, deoarece nu mai aveam nimic în junglă, și până la probele prin care am trecut la jocuri. Tot ceea ce s-a întâmplat m-a luat prin surprindere și m-a trecut prin toate stările”, a declarat Andreea Tonciu, potrivit ciao.ro.

Deși din cauza Faimoșilor care au votat-o a ajuns la duelul eliminatoriu pe care l-a pierdut, ea îi susține din tot sufletul. Speră că la final, unul dintre ei să fie cel care pleacă acasă cu marele premiu al emisiunii de la Antena 1. Bruneta consideră că foștii ei colegi trebuie să își revină, să lupte cu toate forțele, pentru că au mare nevoie de recompense, dar mai ales de imunitate, ca niciunul dintre ei să nu ajungă prea curând în situația în care ea a fost.

„Sper ca foștii mei colegi să-și revină și să câștige mai multe probe. Au nevoie să câștige mâncare, dar, mai ales, imunitate. Faptul că, acum, totul este pe teren, face ca aceste probe să fie mai importante. Speră să se concentreze mai bine și, în finală, să văd că un Faimos va câștiga”, a mai zis fosta concurentă de la Survivor All Stars.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---