Showbiz

Andreea Tonciu, cel mai sincer interviu. A schimbat-o sau nu faima: „Mă opresc oamenii pe stradă și îmi spun că...”

schedule 13 oct. 2023, 08:42

Andreea Tonciu, cel mai sincer interviu. A schimbat-o sau nu faima: „Mă opresc oamenii pe stradă și îmi spun că...”
Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu

A schimba-o sau nu faima pe Andreea Tonciu? A răspuns chiar la această întrebare, în cadrul unui interviu foarte sincer pe care l-a acordat și în care a mai vorbit și despre ceea ce i se întâmplă când se întâlnește cu oamenii care o cunosc pe stradă.

Andreea Tonciu, cel mai sincer interviu

Andreea Tonciu este una dintre vedetele de la noi din țară care a reușit să fie mereu în centrul atenției. Bruneta se bucură de viața pe care o duce având o familie pentru care ar face orice, dar și o comunitate mare de fani. Deși este oprită des de oameni pe stradă fie pentru a face o poză, fie pentru a schimba o vorbă, ea nu s-a considerat niciodată o vedetă, ci s-a comportat normal cu ei.

Consideră că tocmai faptul că le-a permis oamenilor să o cunoască așa cum este, cu bine și cu rele, i-a făcut pe aceștia să o aprecieze atât de mult. Niciodată nu a vrut să pară cine nu este, iar când este oprită pe stradă, cei pe care îl întâlnește au numai cuvinte bune la adresa ei și cred despre ea că nu are fițe deloc, deși la prima vedere așa pare.

"Îmi place să mă cunoască lumea de acasă așa cum sunt eu. De fiecare dată când am apărut la televizor, nu am vrut să dau de înțeles că sunt altă persoană. Mă opresc oamenii pe stradă și îmi spun că eu sunt o fată super ok, nu ai fițe! Zic: Da, păi de aia mă placeți voi pe mine, pentru că eu nu sufăr de vedetism. Eu m-am menținut pe linia aceasta de persoană cunoscută că vedetă nu sunt, datorită publicului și datorită persoanei mele, cum sunt eu și uite că mă mențin", a declarat Andreea Tonciu, pentru WOWnews.

Deși are mulți admiratori și se bucură de apreciere, Andreea Tonciu este conștientă de faptul că nu toată lumea o place, dar este în regulă cu lucrul acesta. Se descrie ca fiind genul de persoană care spune lucrurilor pe nume și care încearcă să le demonstreze celor din jur că are dreptate, când știe că așa este, dar nu toți privesc cu ochi buni comportamentul său.



"De fiecare dată aud: Uite-o pe Tonciu! Sunt atât de fericită pentru că sunt o persoană, nu pot să spun că plăcută de toată lumea, dar uite că majoritatea mă plac pentru felul meu de-a fi și pentru că întotdeauna am spus lucrurilor pe nume, dacă a fost să am un dialog mai aprins cu cineva, mi-am expus dorința asta.
Eu sunt genul de persoană care atunci când știu că am dreptate, trebuie să demonstrez că am dreptate. Nu îmi place minciuna, nu îmi place falsitatea, nu pot să trăiesc în așa ceva(...) Eu așa cum sunt aici sunt și acasă și uite că de asta mă plac oamenii", a mai zis bruneta.

Întrebată, la un moment dat, dacă a fost schimbată de faimă, bruneta a recunoscut că i-a plăcut mereu să fie în centrul atenției, dar nu s-a gândit niciodată la faptul că ar putea să fie cunoscută de o lume întreagă.

"De când eram mică, maică-mea mă ducea la toate activitățile de la Palatul Copiilor, toate dansurile, toate nebunelile care erau pe acolo și îmi plăcea foarte mult să fiu în centrul atenției, dar niciodată nu m-am gândit că eu, Andreea Tonciu, voi fi o persoană pe care o va cunoaște lumea.
Nu sunt cântăreață, nu sunt sportivă, nu sunt dansatoare, sunt eu Andreea Tonciu. Sunt plăcută prin nebunia mea și prin felul meu de a fi și uite-te și tu că rezistă că sunt atâtea fete care și-ar dori să fie în locul meu și de aici intervine invidia", a mai zis Andreea Tonciu, pentru aceeași sursă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---