Showbiz

Andreea Tonciu, adevărul despre sarcină. Așteaptă sau nu un copil: „Burta cum apare în imagini”

schedule 16 iun. 2023, 15:39

Andreea Tonciu, adevărul despre sarcină. Așteaptă sau nu un copil: „Burta cum apare în imagini”
Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu

Este sau nu Andreea Tonciu din nou însărcinată? Aceasta esta întrebarea care zace pe buzele fanilor ei, de când au apărut imagini cu ea în care pare că este gravidă. Iată ce a zis chiar ea!

Andreea Tonciu, adevărul despre sarcină

Recent, câteva imagini cu Andreea Tonciu în care părea că este din nou gravidă au început să circule pe internet. Aceasta a fost surprinsă într-una dintre zilele sale obișnuite, îmbrăcată în haine normale și nu foarte aranjată, iar fanii au crezut și ei că urmează să devină mamă, toate semnele ducând în acea direcție. Mulți nu s-au putut abține să nu facă și comentarii răutăcioase la adresa ei în ceea ce privește aspectul fizic, în timp ce unii s-au grăbit să o felicite și nu au așteptat declarațiile din partea sa.

Ei bine, văzând toată agitația de pe internet din cauza imaginilor cu pricina, fost asistentă TV a decis să transmită un mesaj clar, din care să afle toată lumea adevărul. Andreea Tonciu a venit cu vești proaste pentru cei care s-au grăbit să îi transmită gândurile lor bune legate de sarcină, deoarece nu așteaptă niciun copil. În apărarea sa, a zis încă de la început că în realitate burta sa nu este la fel de mare.

Ce este drept, a susținut că nu mai are un trup de invidiat la fel cum se întâmpla în trecut, dar nu are burta nici atât de mare precum apare în imaginile cu pricina. A deranjat-o enorm că au început să circule acele imagini, dar neavând ce să mai facă, a putut doar să vină cu aceste explicații. Așadar, bruneta nu se pregătește pentru venirea pe lume a unui copil, așa cum s-a spus în ultimele ore, ci au fost doar niște simple zvonuri la fel cum au apărut și altele de-a lungul timpului. Momentan, se ocupă de creșterea fiicei sale și nu simte nevoia ca familia ei să se mărească, fiind fericită în felul acesta.



”Nu, nu sunt gravidă și în realitate chiar nu am burta asta, așa cum am fost surprinsă în imagini! Într-adevăr nu mai sunt cum am fost, dar burta cum apare în imagini chiar nu o am. Suplă cum am fost nu mai sunt, dar nici așa cum apar aici. Nici nu stăteam dreaptă, de aia pare că am burta asta”, a declarat Andreea Tonciu, pentru spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---