Showbiz

Anamaria Prodan, reacție neașteptată după ce Andreea Tonciu a vorbit despre ea: „Este ca mama mea, crede-mă”

schedule 04 mai 2023, 14:04

Andreea Tonciu a fost invitată în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”, unde printre altele a vorbit și despre nașa sa. Vedeta o apreciază, o respectă și o iubește enorm pe Anamaria Prodan pe care a cunoscut-o încă dinainte de a avea un partener de viață stabil, iar de atunci, ea i-a zis că o va cununa și a fost o onoare pentru brunetă.

Ce a declarat Andreea Tonciu despre Anamaria Prodan

Andreea Tonciu este o femeie sinceră și așa a fost mereu în interviurile pe care le-a acordat. Recent, a vorbit pe larg despre legătura dintre ea și Anamaria Prodan, pe care o vede ca pe mama ei, deși nu sunt rude de sânge. Cele două vedete s-au cunoscut pe platourile de filmare, acum mai mulți ani, iar de atunci a început să le lege o prietenie frumoasă pe care nici distanța nu a putut să o strice. Se înțeleg bine și astăzi, iar fosta soție a lui Reghe este chiar nașa Andreei Tonciu pentru care este o onoare că lucrurile s-au întâmplat în felul acesta.

„Este parte din familia mea. Deci eu o știu pe nașa mea dinainte, dinainte, dinainte să fiu cu soțul meu. Ne-am cunoscut pe platourile de filmare și am avut așa o compatibilitate foarte bună.Îți dai seama că eu în viața mea de atunci, apărând pe la televizor în diferite ipostaze, în diferite nebunii de-ale mele, nașa mea a stat și m-a analizat. Și ce crezi că mi-a spus? <Eu pe tine te voi iubi și te iubesc, pentru că tu nu ești ca celelalte. Dacă tu erai ca celelalte, tu nu mai erai acum lângă mine aici și nici nu vorbeam cu tine niciodată>.
De atunci am ținut legătura, am început să ieșim la restaurante, cu prietenii. La un moment dat nașa a plecat în America, a stat ceva timp în America, eu eram într-o altă relație atunci, se terminase relația respectivă și a apărut soțul meu în viața mea și am sunat-o într-o seară, eram în mașină, și i-am zis că mi-am găsit alesul. Ea mi-a spus de atunci: <Tu când o să te măriți, eu te cunun>. Ea întotdeauna m-a învățat lucruri frumoase. Am învățat foarte multe lucruri frumoase și de la nașul și de la ea. Pot spune că este ca mama mea, crede-mă”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”.

După ce a făcut toate aceste dezvăluiri interesante, bruneta a povestit și cum a ajuns să îl cunoască pe actualul partener de viață al Anamariei Prodan, Flavius. Andreea Tonciu a povestit că i-a vizitat în weekend și se bucură enorm că nașa ei este, în sfârșit, fericită. Din punctul ei de vedere, este o femeie frumoasă care merită se bucure de viață, să fie fericită și se vede clar că se simte bine în compania noului ei iubit.

„Chiar am fost în weekend la ea și mă bucur tare mult că e fericită, pentru că merita, este o femeie foarte frumoasă și foarte deșteaptă. De ce să nu merite să fie și fericită? Eu așteptam momentul acesta, îl așteptam. Eram la masă cu mai multe persoane și când am ajuns ne-am pupat, bineînțeles. <El este Flavius> si atât, adică se știa, nu putea să... Foarte ok totul, să știi”, a mai zis bruneta.

Ei bine, toată lumea a fost curioasă să afle cum va reacționa Anamaria Prodan, în urma declarațiilor pe care le-a dat fina sa, iar ea distribuit interviul acordat de aceasta pe Story, pentru a fi văzut și ascultat de cât mai multe persoane, având în vedere că ea are un număr imens de urmăritori.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---