Showbiz

Anamaria Prodan și-a deschis agenție imobiliară. Vrea ca românii să nu mai fie păcăliți în Dubai: „Lumea plânge după bani!”

schedule 23 aug. 2023, 12:07

Anamaria Prodan și-a deschis agenție imobiliară. Vrea ca românii să nu mai fie păcăliți în Dubai: „Lumea plânge după bani!”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și-a deschis agenție imobiliară, pentru că își dorește ca românii să nu mai fie păcăliți în Dubai, iar la final să plângă după banii pe care îi dau în zadar.

Anamaria Prodan și-a deschis agenție imobiliară

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan a locuit, pentru o lungă perioadă de timp, în Dubai și încă o face, dar nici faptul că este îndrăgostită de acele locuri. Vedeta și-a propus alături de partenerul ei de afaceri să deschidă o agenție imobiliară în Emirate, cu sucursala în București, deoarece și-a dorit ca românii să nu mai fie păcăliți și sp poată merge personal să vadă despre ce este vorba, fără a scoate din buzunare sume enorme de bani pentru nimic.

După spusele vedetei, cei mai mulți dintre investitori se bucură la comisoanele pe care primesc și care nu sunt deloc unele mici și tocmai de aceea îi păcălesc pe toți, lucru pe care impresara ar dori să îl poată evita și tocmai acest lucru a determinat-o să ia inițiativă. În plus, a precizat că în Emirate sunt niște legi clare care ar trebui respectate, iar oamenii nu ar trebui să se lase păcăliți de faptul că plătesc mai puțin pe o casă decât o fac în țară.

„Deoarece am locuit și locuiesc în Emirate, toți cunoscuții mă tot sunau că au fost pacăliți în Dubai de diferiți agenți imobiliari. Așa că am decis, alături de partenerul meu Gabriel Nicolaev, să deschidem o agenție în Dubai, cu sucursala în București pentru ca românii să meargă să vadă cu ochii lor despre ce este vorba, nu să-și dea economiile pe vorbele tuturor neaveniților, care se bucură la un comision de câteva mii de dolari și îi păcălesc pe toți. Eu vreau să-i feresc pe români de țepe! În Emirate există niște legi, iar românii nu trebuie să se lase pacăliți doar pentru faptul că plătesc pentru o casă mai puțin ca în România.
Trebuie să știe stadiile de construcție, ce se întâmplă cu proiectul respectiv, cum arată în fiecare fază de construcție.  Sunt mulți care plătesc pentru o casă pe plajă, dar la final se construiesc linii întregi de case, iar plaja se îndepărtează de casa lui enorm. Am explicat așa să se înțeleagă că toți păcălesc! Toți romanii sunt agenți imobiliari în Dubai, iar în final lumea plânge după bani!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Asta nu este tot. Impresara vrea să dea lovitura și în lumea filmului, motiv pentru care a petrecut trei săptămâni în Bali, unde au avut loc filmările. Proiectul va putea fi urmărit în viitorul apropiat, iar este nerăbdătoare ca oamenii să vadă la ce a muncit atât de mult timp și speră ca și lor să le placă la fel de tare, mai ales că este vorba despre un film de comedie.

,,Am filmat 3 săptămâni în Bali. Este ceva minunat să poți să joci într-o comedie și să ai și norocul de așa colegi de platou. Le mulțumesc din suflet pentru fiecare sfat pe care mi l-au dat. Iura Luncașu este o minune de om, care va rămâne în sufletul meu forever!” , spunea impresara, pentru viva.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---