Showbiz

Ce decizie a luat Anamaria Prodan pentru viitorul lui Bebeto: „Mi-am dorit mereu să investesc în...”

schedule 05 iun. 2023, 11:07

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut pace, iar la scurt timp după aceea, impresara a mărturist care sunt planurile de viitor pe care le are pentru copilul lor. Iată ce a povestit!

Anamaria Prodan, decizie pentru viitorul fiului ei

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o căsnicie care a durat ani de zile și chiar dacă nimeni nu ar fi zis că se vor separa vreodată, aceștia au divorțat, iar antrenorul are deja o altă familie. În perioada în care aceștia formau un cuplu, au adus pe lume un copil care poartă numele lui tatălui lui, dar căruia îi zic Bebeto. Acesta a suferit enorm, în momentul în care părinții lui au decis să o ia pe drumuri diferite, dar se bucură acum, pentru că au decis că a venit vremea să îngroape securea războiului, pentru că poate vorbi liniștit cu părintelui pe care speră să îl vadă la meciurile sale.

Ei bine, nu mai este un secret pentru nimeni nici faptul că Anamaria Prodan a fost mereu o familistă convinsă, iar când a venit vorba despre copiii ei, impresara a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru binele lor. Fiicele sale au studiat peste hotare și au plecat de acasă la o vârstă fragedă, pentru a-și asigura un viitor bun pe care, în mod evident, nu l-ar fi avut dacă ar fi rămas în țară.

Când a venit vorba de copiii ei, Anamaria Prodan nu s-a uitat niciodată la bani, iar pentru Bebeto are, de asemenea, planuri mari. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf și-a propus să îl tirmită și pe el la cea mai mare academie de sport din lume, pentru că merită să aibă parte de aceeași educație bună ca și surorile sale, ceea ce înseamnă ca pe la 14-15 ani ca continua cu fotbalul departe de casă, pentru că mama lui a investit mereu în educația copiilor ei care au ajuns să facă doar ceea ce le place. Sara a terminat recuperarea și va pleca împreună cu lotul național, iar Rebeca lucrează la una dintre cele mai importante reviste de fashion din Los Angeles.

„Bebe e fericit că vorbește cu tatăl lui. Sper să vină și la meciurile lui. Va pleca la studii în State, exact la vârsta la care surorile lui au plecat. Tot așa, la 14-15 ani. Va merge la cea mai mare facultate de sport. E cea mai mare academie de sport din lume. Continuă și cu fotbalul. Eu mi-am dorit mereu să investesc în educația lor. Sara a terminat recuperarea. Pleacă cu lotul național. Rebeca muncește în Los Angeles la una din cele mai importante reviste de fashion”, a declarat Anamaria Prodan, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---