Showbiz

Amalia Bellantoni, prădată de hoți. Ce decizie a luat pentru a se apăra: „Au venit oameni fără de lege, mi-au invadat proprietatea”

schedule 14 dec. 2023, 08:05

Amalia Bellantoni, prădată de hoți. Ce decizie a luat pentru a se apăra: „Au venit oameni fără de lege, mi-au invadat proprietatea”
Sursa foto: Instagram Amalia Bellantoni

Amalia Bellantoni a fost prădată de hoți, în propria sa fermă. Ce decizie a luat pentru a se apăra și ce spune despre nerespectarea legii!

Amalia Bellantoni, prădată de hoți la fermă

Amalia Bellantoni este urmărită de probleme la tot pasul, iar ceea ce o deranjează cel mai tare este faptul că nimeni nu face nimic pentru a-i sări în ajutor. Nici măcar oamenii legii nu o iau în seamă, așa că a decis să facă lucrurile în felul său și să aibă posibilitatea de a se apăra, atunci când este cazul.

Sunt mulți oameni care îi doresc răul și care încearcă să o facă să sufere și nu de puține ori, infractorii au pătruns în ferma pe care ea și partenerul ei o dețin și i-au furat lucruri. Deși au cerut ajutorul autorităților, nimeni nu a făcut nimic pentru ei, așa că vedeta a decis că a venit vremea să își ia permisul de port armă și a dat câteva declarații în acest sens.

De asemenea, a atras atenția asupra faptului că șeful de post din localitatea respectivă nu își face meseria și nici nu aplică legea, motiv pentru care s-a confruntat cu mai multe probleme de-a lungul timpului. Nu mai poate lăsa pe nimeni să preia controlul la fermă și își va face singură dreptate, când va fi cazul, mergând pe principiul că dacă legea nu o apară, o va face ea.

Amalia Bellantoni a mai dezvăluit și că au avut parte de amenințări și de incendii, pe care oamenii legii le-au clasat ca fiind anchete penale, iar pentru că au multe animale pe care lasă libere pe cele zece hectare de pământ, nu va permite să li se întâmple nimic.

„Eu mi-am luat de curând permisul de port armă. Motivul este că aici la noi, la fermă, șeful de post este o persoană care nu respectă legea și nu o aplică. Am avut multe probleme, au venit aici la fermă mulți infractori. Au venit oameni fără de lege, mi-au invadat proprietatea și m-au furat. Având în vedere că nu ai cum să te aperi, cel puțin aici, în localitatea aceasta, am luat măsuri. Aici legea nu te apără, așa că am decis să acționez în autoapărare.
Proprietatea noastră este foarte mare, noi suntem în câmp. Avem peste 10 hectare de pășune, unde avem și animalele libere. Au existat multe agresiuni aici, la noi. Am avut parte și de amenințări și chiar de incendii, toate au fost clasate ca anchete penale. Iar pe teritoriul proprietății tale te poți autoapăra”, a declarat Amalia Bellantoni, pentru fanatik.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---