Showbiz

Lidia Buble, criticată din cauza aspectului ei fizic. Ce decizie a luat artista: „Nu sunt nici pe departe o femeie frumoasă sau perfectă”

schedule 24 mar. 2023, 14:08

Lidia Buble, criticată din cauza aspectului ei fizic. Ce decizie a luat artista: „Nu sunt nici pe departe o femeie frumoasă sau perfectă”
Sursa foto: YouTube Vreau sa stiu

Nu de puține ori, Lidia Buble a fost criticată din cauza aspectului său fizic, iar după ani buni, a luat o decizie pe care le-a comunicat-o de curând tuturor haterilor săi. Vedetei i s-a zis să facă rinoplastie, ceea ce a scos-o mereu din sărite, mai ales că felul în care a arătat nu a fost niciodată o problemă pentru ea. Iată ce a declarat!

Lidia Buble, criticată din cauza felului în care arată

Încă de când a apărut în industria muzicală din România, în jurul Lidiei Buble au apărut mai multe discuții. Pentru unele femei, artista este o femeie frumoasă, perfectă și puternică, pe care o iau drept exemplu, o urmăresc și o apreciază așa cum știu ele mai bine. Altele, în schimb, nu au făcut altceva decât să o critice din pricina aspectului ei fizic, în centrul atenției fiind nasul ei, care după părerea unora este mult prea mare, dar care pe ea nu a deranjat-o niciodată. Chiar cântăreața povstea, la un moment dat, într-un podcast, că ea a aflat că nasul ei are o problemă, după ce s-a mutat în Capitală, pentru că în Deva nimeni nu avea o problemă cu acest aspect.

Lidia Buble este o femeie care are grijă de felul în care arată, mănâncă sănătos și face mișcare, dar nu se consideră perfectă, așa cum este în ochii unora. Crede, cu toate acestea, că femeile reușesc să se facă plăcute în fața oamenilor din jurul cu ajutorul lucrurilor pe care le fac. Ce a vrut să spună, de fapt, este că frumusețea mai vine și din interior, când arată empatie și dragoste față de semeni.

“Am primit foarte multe mesaje de-a lungul timpului, în care femeile mă întrebau cum reușesc să am atâta încredere în mine, cu toate că aproape de fiecare dată primesc mesaje răutăcioase în care mi se spune ori că am un nas prea mare, ori că sunt prea slabă. Mă bucur să știu că pot să le fiu de folos și piesa pe care tocmai am scos-o este pentru atunci când nu au un moment tocmai roz”, a declarat Lidia Buble, pentru wowbiz.ro.

Deși unii o critică pentru faptul în care arată, Lidia Buble a luat decizia de a nu schimba nimic în ceea ce privește aspectul ei fizic, pentru că este mulțumită de ea fix așa cum este, cel mai important fiind faptul că este sănătoasă, iar în felul acesta le poate face pe toate.

“Nu sunt nici pe departe o femeie frumoasă sau perfectă, dar consider că reușim să ne facem și mai plăcute în momentul în care frumusețea vine din interior, empatie, dragoste față de semenii noștri. Nu mi-aș dori să schimb absolut nimic la mine, sunt mulțumită de mine exact așa cum sunt. Niciodată nu am avut vreun complex sau vreo frustrare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în primul rând că mi-a dat multă sănătate să le pot face pe toate.

Mai departe, bineînțeles că încerc să fac sport, să mănânc cât mai sănătos, să mă aranjez de fiecare dată când ies din casă. Asta le încurajez și pe femeile care mă urmăresc, dar să încerc să schimb vreo trăsătură, nu”, a mai zis ea.





SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---