Showbiz

Care sunt planurile Lidiei Buble pentru anul 2024. Greșelile din trecut au ținut-o o vreme îm umbră: „Nu aș șterge nimic”

schedule 13 dec. 2023, 13:56

Care sunt planurile Lidiei Buble pentru anul 2024. Greșelile din trecut au ținut-o o vreme îm umbră: „Nu aș șterge nimic”
Sursa foto: Instagram Lidia Buble

Lidia Buble a învățat din propriile greșeli și merge înainte. Ce și-a propus pentru anul viitor și unde își va petrece sărbătorile de iarnă.

Lidia Buble, despre planurile sale

Lidia Buble nu a avut un an tocmai ușor, din cauza problemelor cu legea. Vedeta a încercat să le dea mită unor polițiști, după ce a fost oprită în trafic, dar nu a scăpat de consecințe, ba chiar le-a suportat din plin. Pentru o vreme nu a mai fost la fel de activă pe social media, după care a revenit la viața sa obișnuită, dar fanii nu au putut să nu remarce anumite schimbări la ea.

Recent, vedeta a și fost prezentă la un eveniment monden din București, s-a distrat pe cinste, iar într-un interviu a vorbit și despre planurile sale de viitor pe care nu le-a dezvăluit, pentru că vrea să îi ia prin surprindere pe toți care o susțin și îi ascultă lumea.

Este, de asemenea, conștientă de toate greșelile pe care le-a făcut, însă dacă ar avea posibilitatea de a da timpul înapoi și de a proceda într-un alt mod, nu ar face-o. Cântăreața consideră că a învăța din propriile greșeli este cel mai bine, iar în cazul său chiar funcționează. În ceea ce privește săbătorile de iarnă, Lidia Buble a transmis că i-ar fi plăcut să le facă alături de familie, doar că anul acesta va urca pe scenă inclusiv în noaptea dintre ani.



Pentru fanii este o veste foarte bună, pentru că au dus dorul concertelor și sunt nerăbdători să o vadă din nou la concerte, așa cum se întâmpla în trecut.

„La anul o să vă surprind și mai mult. E surpriză, nu pot să dau tot din casă. Nu este nimic ce nu aș vrea să se repete. Mie îmi place să fac greșeli pentru că eu sunt genul de persoană care învață nu din greșelile altora, cum mi-ar fi plăcut să o fac, ci trebuie să dau eu cu capul ca să învăț. Nu aș șterge nimic, să se întâmple așa cum vrea Dumnezeu să se întâmple. Nu îmi fac planuri, îmi place să vină totul natural. Sunt un om care iubește tot ceea ce înseamnă naturalul și atunci am porțile deschise”, a declarat Lidia Buble, pentru Star Matinal.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---