Horoscop Special

Care este numărul destinului tău și cum te influențează

schedule 13 mar. 2023, 12:50

Care este numărul destinului tău și cum te influențează
Foto: Shutterstock.com

Numărul destinului este numărul norocos și oglinda datei de naștere, care arată cu ce caracteristici ai fost înzestrat pentru toată viața. Considerată cea mai importantă cifră din numerologie, aceasta rezultă din însumarea zilei, lunii și anului nașterii. Cum data nașterii nu poate fi schimbată, vibrațiile speciale ale numărului destinului îți vor influența evenimentele din viață și totul va merge dacă vei încerca să îți folosești caracteristicile care te ajută. 

Numărul destinului/cifra destinului în numerologie

Numărul sau cifra destinului reprezintă soarta și caracteristicile unui individ, talentele pe care le are sau ce anume urmărește în viață. Numărul destinului ne influențează traseul în viață și menirea pe care o are fiecare persoană, folosind caracteristicile pozitive sau negative ale personalității.

Ideal ar fi să valorifici la maximum caracteristicile pozitive, descrise și în cifra destinului și să le folosești cu discernământ. Astfel, vei observa că totul va merge din ce în ce mai bine și vei scădea impactul confruntării cu neplăceri sau probleme.

Cum se calculează numărul destinului?

Numărul destinului se calculează prin adunarea tuturor cifrelor din data nașterii până la obținerea unei singure cifre. În cazul în care se obține un număr format din două cifre, acestea se adună și se reduc la un număr. 

Cifra destinului se calculează diferit de matricea numerologică, chiar dacă ambele folosesc data nașterii. Unele persoane aleg ziua de cezariană pentru copil în funcție de semnificația cifrei destinului. În calculul datei nașterii nu se ia în considerare ora de naștere și semnificația orelor fixe. 

Exemplu de calcul pentru obținerea numărului destinului: Data de naștere 17.08.1990, 1+7+8+1+9+9+0= 35; 3+5= 8 ---> cifra destinului 8. 

Ce ne spune despre fiecare persoană numărul destinului 

Omul se naște într-o anume dată și are șanse egale cu ceilalți de a reuși în viață. Ce spune cifra destinului despre fiecare dintre noi este o preocupare permanentă a numerologilor, nu numai o întrebare pe care o adresează multă lume.

Semnificația numărului destinului arată o cale de urmat, pentru a te cunoaște mai bine și a avea toți pilonii pentru a reuși în viață. Pentru fiecare dintre noi, numărul destinului reprezintă caracteristicile cu care am fost înzestrați de la naștere, descoperirea sensului vieții sau, pe scurt, punctele tari sau slabe ale individului.

Cifra destinului 1 - Lider

Cei care au acest destin sunt destul de ușor de remarcat în societate. Dacă nu sunt, vor face tot posibilul să iasă în evidență într-un fel sau altul. Ei sunt capabili să conducă, să inițieze proiecte și tind către individualism, iar de multe ori exprimă unicitatea prin ceea ce fac. La nivel profesional, sunt primii care ies în față, care au curajul să ceară o schimbare. 

Tocmai de aceea nici nu se pot acomoda în activități de rutină și caută să fie văzuți. Cea mai mare pedeapsă pentru ei este să aibă un șef pe care să nu îl poată respecta și să fie legați de birou. Persoanele care au 1 numărul destinului au o încredere naivă că pot reuși în tot ce își propun și cred că toată lumea îi va urma. Dacă nu obțin rapid ce și-au propus, devin lacomi și dominatori. 

Cifra destinului 2 - Partener 

Persoana cu numărul destinului 2 este caracterizată de dorința de a fi un partener bun, este diplomată și mereu ține cont și de părerile celor din jur. Are capacitatea să se adapteze repede și este un mediator desăvârșit.

Vibrația 2 este caracterizată de energie feminină, care poate rezolva conflictele. Cei al căror număr al destinului este 2 sunt creativi și niște coechipieri nemaipomeniți. Ei se conectează ușor cu oamenii și știu să îi încurajeze. Ca profesie, persoanele cu numărul destinului 2 se vor descurca foarte bine în aceste funcții: asistent, consultant, diplomat, consilier, director adjunct. 

Cifra destinului 3 - Creativ 

Oamenii cu vibrația 3 sunt distractive, iubitoare de frumos și aduc lumină acolo unde nu este. Ei par mereu tineri și au o vitalitate greu de întrecut. Le place să exploreze, și au nevoie să culeagă informații noi mereu. Comunicarea este foarte importantă pentru cei care au 3 ca număr al destinului și au un spirit artistic deosebit, ceea ce îi face să urce ușor „pe scenă”. 

Riscul este ca, din prea mult entuziasm, să se împartă în prea multe direcții și să nu reușească să termine nimic, fie să își risipească energia pe activități banale. Partea mai puțin bună este că cei cu cifra destinului 3 se plictisesc rapid, deci clar au nevoie de un loc de muncă care să implice puțină muncă de birou.

Cifra destinului 4 - Harnic

Dacă numărul destinului tău este 4, înseamnă că îți place organizarea, claritatea, ordinea și ești o persoană muncitoare, pe care cei din jur se pot baza la orice oră. Ești persoana care dă viață ideilor, care pune în practică planurile și care dă contur lucrurilor.

Persoana cu cifra de destin 4 este o persoană realistă, tradiționalistă și pragmatică. Te caracterizează rutina, iar cei din jur pot spune că ești deseori fără chef de distracție. Ți se potrivește o meserie ca: cercetător, om de știință, administrator, avocat, funcționar sau dezvoltator de afaceri. 

Cifra destinului 5 - Libertate

Se spune că cei al căror număr al destinului este 5 iubesc distracția, aventura și vor să își exprime nonconformismul prin orice intermediu. Ei au nevoie de libertate, deci nu vor să fie înconjurați de șabloane, limite, reguli sau proceduri. Se plictisesc repede și, dacă nu fac ceva cu pasiune, unde să se și remarce, să se exprime liber, „evacuează barca”. 

Persoanele cu numărul destinului 5 au o mare teamă de bătrânețe, de a nu putea cunoaște lumea pe cât și-au propus și, îndeosebi, au o frică mare de plictiseală. 

Cifra destinului 6 - Armonie

Persoana care are numărul destinului 6 este idealistă, responsabilă și echilibrată. Sunt niște oameni amabili, generoși, familiști și care reușesc să se implice repede în orice. Numărul destinului 6 le face să își asume multe responsabilități, dar sunt întotdeauna pregătiți pentru orice, mai ales pentru a oferi o mână de ajutor. 

Cifra destinului 7 - Echilibru

Cei cu numărul destinului 7 sunt analiști, perfecționiști și introvertiți, dar și pașnici, afectuoși și meticuloși. Cea mai importantă capacitate conferită de numărul destinului 7 este profunzimea în gândire. În orice domeniu ați activa, trebuie să analizați și să treceți totul prin propriul filtru. Totodată, numărul destinului 7 vă conferă calități spirituale și înțelepciune încă din tinerețe. 

Cifra destinului 8 - Realism

Caracteristicile generale ale celor care au 8 ca număr al destinului sunt: tenacitate, strategie și putere. Ei au toate șansele să devină intependenți și bogați. Cei cu numărul destinului 8 sunt ocupați, în general, cu chestiuni practice, concrete, deci nu visează prea mult. Latura pozitivă a numărului destinului 8 îi înzestrează cu capacitatea de a concepe planuri pe termen lung, cât și cu capacitatea de a-și administra resursele proprii oricând e nevoie, pentru a profita de oportunități. 

Cifra destinului 9 - Viziune

Persoana care are numărul destinului 9 este caracterizată prin generozitate, onestitate și empatie. Numărul 9, fiind cel mai mare dintre numerele de o singură cifră, are o poziție superioară și conferă anumite responsabilități. Cei cu numărul destinului 9 au șanse mari pentru a deveni judecători, lideri spirituali, educatori sau vindecători. Aceștia nu sunt preocupați în mod deosebit de câștigurile materiale, chiar dacă, prin natura lucrurilor, persoanele cu numărul destinului 9 le vor obține facil.  

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---