Social

Care este viitorul sectorului energiei din România? Energy R/Evolution, evenimentul care îți dă toate răspunsurile

schedule 24 mar. 2023, 13:27

Care este viitorul sectorului energiei din România? Energy R/Evolution, evenimentul care îți dă toate răspunsurile

Simpli cetățeni, companii sau autorități, cu toții ne confruntăm, de mai bine de un an și jumătate, cu o provocare majoră, care ne afectează viața de zi cu zi: cea a energiei. De la criză la restructurarea arhitecturii energetice europene, trecând printr-un război cu repercusiuni uriașe în piață, regulile jocului par a se schimba constant. În acest context, evenimentul Energy R/Evolution organizat de wall-street.ro vine cu răspunsuri clare de la actorii din piața energiei.

De mai bine de un an și jumătate, România, la fel ca întreaga planetă, se confruntă cu o nouă provocare majoră: cea a energiei. Combinată cu schimbările climatice, care fac tot mai urgentă renunțarea la combustibilii fosili, criza energiei pare să fi generat furtuna perfectă.

Am ajuns astfel să vorbim despre o restructurare a arhitecturii energetice europene fără precedent, cu provocări venind din toate direcțiile. Contextul geopolitic schimbă uneori și de la o zi la alta regulile jocului. Consumatorii și companiile din domeniu par uneori să fie prinși într-un război al facturilor. În același timp, autoritățile și actorii din piață reușesc deseori cu greu să găsească un limbaj comun. În plus, tranziția spre surse verzi de energie ne impune să ne schimbăm nu doar obiceiurile de consum privind acest subiect, ci chiar și mindset-ul.

Energy R/Evolution aduce la un loc, pe 6 aprilie, de la ora 10, la Sheraton București, protagoniștii români ai acestei drame, pentru a găsi răspunsuri la întrebări care ne frământă pe toți, fie simpli cetățeni, reprezentanți ai autorităților sau ai companiilor. Se vor ieftini curentul și gazele? Vom ști să profităm de oportunitățile momentului? Ne va prinde pregătiți următoarea iarnă? Vom reuși să atingem obiectivele de decarbonizare? Sunt politicile actuale cele mai bune sau ar putea fi optimizate? Cât de rapid vom face tranziția de la combustibili fosili la energii regenerabile? Se va schimba radical modelul pieței europene a energiei?

Găsiți AICI detaliile complete și formularul de înscriere.

Printre speakeri se numără:
• Cristian Ilie - Secretar de Stat în Ministerul Energiei
• Cristian Bordei - Senator USR în Comisia pentru Energie
• Johannes Becker - Partener TPA România
• Mihai Verșescu - Secretar General PATRES
• Laurențiu Urluescu - Președinte AFEER
• Mirel Jarnea - Utility Sales Director Romania LONGi
• Ciprian Bodiu – Director General Parapet
• Adrian Ienciu - Marketing Manager, ENSYS Renewable Solutions

În primul panel Energy R/Evolution vom vorbi despre provocările generale ale momentului în piața de energie și despre restructurarea arhitecturii energetice. După o pauză de cafea și networking în care ne refacem energiile, în al doilea panel vom discuta despre viitor – provocările și oportunitățile tranziției la energia verde. Vă invităm apoi la prânz la restaurantul Avalon.

Evenimentul este susținut de ENSYSLONGi și Parapet în calitate de parteneri, are, la categoria mobility partner, compania Autonom, iar în categoria supported by regăsim IMOD flowers.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00030
USD
USD: 4.6386 RON
0.01490
GBP
GBP: 5.8873 RON
0.00100
HUF
HUF: 1.2562 RON
-0.00410
BGN
BGN: 2.5446 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.1926 RON
0.02310
Convertor valutar

Rezultat: ---