Showbiz

Care este numele real al lui Romică Țociu. Concurentul de la America Express, declarații neașteptate: „Mama mă strigă și acum așa”

schedule 10 nov. 2023, 13:31

Care este numele real al lui Romică Țociu. Concurentul de la America Express, declarații neașteptate: „Mama mă strigă și acum așa”
Sursa foto: YouTube America Express

Romică Țociu a intrat în atenția tuturor, odată cu participarea sa în cadrul emisiunii America Express, dar foarte puțini sunt cei care știu numele lui real. Cum îl cheamă, de fapt!

Care este numele real al lui Romică Țociu

Una dintre surprizele sezonului de la America Express este Romică Țociu, care a decis să plece în aventura vieții sale împreună cu fiul lui, Cătălin. În ciuda vârstei sale, el a reușit să le demonstreze celor mai tineri dintre ei că este un concurent puternic și că ar trebui să îl ia în serios, drept pentru care a tras din greu și a câștigat ce-a doua imunitate a ultimei etape din Columbia.

Acest lucru l-a emoționat foarte tare, pentru că nici lui nu îi venea să creadă că la vârsta de 61 de ani este în stare să facă niște eforturi atât de mare și să ducă la bun sfârșit probe de forță, unde și cei mai puternici au fost descurajați. De asemenea, el și fiul lui au un noroc foarte mare și când vine vorba de autostop, pentru că au găsit mereu oameni dornici să îi ajute.

Deși primește foarte multă atenție în această perioadă, foarte puțini sunt cei care știu care este numele real al concurentului emisiunii de la Antena 1. Ei bine, numele de Romică Țociu este unul de scenă, nu cel din buletinul său, acesta fiind, de fapt, Constantin Romeo Toma Țociu. Atât apropiații lui, cât și părinții l-au strigat toată viața lui Toni și chiar a recunoscut faptul că mama sa încă îl mai strigă în felul acesta.

Devenind din ce în ce mai cunoscut, a considerat că are nevoie de un nume de scenă, ușor de ținut minte și potrivit, iar într-un podcast unde a fost invitat recent, a povestit cum s-a ales cu cel de Romică Țociu.

„Toată viața mă gândeam că dacă într-o bună zi aș putea ajunge artist, tot timpul încercam să îmi fac ceva din numele ăla ca să sune așa. Sună bine și Costică, dar era prea așa. E un nume ușor comic Costică. Toată familia a vrut să îmi pună câte un nume de am atâtea.
Asta a fost nașterea mea, acolo declicul unde s-a întâmplat. Cineva împărțea textele la brigăzile artistice și am zis, când m-a strigat, că mă numesc «Toni». Toată viața mea mă strigau prietenii Toni. Mama mă strigă și acum așa. Și instructorul a zis Romică Țociu și așa a rămas de atunci”, a declarat Romică Țociu, în podcast-ul lui Mihai Bobonete.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---