Showbiz

Care este desertul preferat al lui Kate Middleton. Prințesa de Wales îl comandă de fiecare dacă când ia masa în oraș

schedule 09 aug. 2023, 08:28

Kate Middleton arată extraordinat la 41 de ani, iar pentru a avea un trup armonios și sănătos alege, de cele mai multe ori, să mănânce sănătos. Însă, există și abateri de la dieta sa. Prințesa de Wales are o slăbiciune pentru un anume desert, pe care îl cere de fiecare dată când ia masa în oraș cu Prințul William. 

Desertul preferat al lui Kate Middleton

De mulți ani, Kate Middleton are un regim de viață sănătos și echilibrat. Dar nu multă lume știe că Prințesa de Wales are dăți când trișează și își face plăcerile culinare.

De pildă, chiar dacă preferă mâncărurile simple și pline de nutrienți, pregătite în bucătăria casei sale, atunci când ia cina în pub-urile locale cu Prințul William, în Marea Britanie, Kate Middleton comandă întotdeauna același desert. 

Bucătarul Rody Warot, care a lucrat anterior la Old Boot Inn din Berkshire, în apropiere de casa părinților Prințesei de Wales, a dezvăluit că, atunci când venea vorba despre desert, dacă se afla în meniu, Kate Middleton comanda mereu dulcele britanic clasic „sticky toffee pudding”.

Desertul, care conține un pandișpan din curmale și este acoperit cu sos de caramel, se poate consuma alături de o înghețată de vanilie sau o ceașcă de cafea.

„Kate Middleton este întotdeauna discretă și întotdeauna a complimentat cu mare amabilitate felurile de mâncare.... pentru desert, preferatul ei este budinca sticky toffee”, a dezvăluit Rody Warot, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Și fostul bucătarul al familiei regale, Darren McGrady, a devoalat că desertul favorit al lui Kate este această budincă. Totodată, pe lista mâncărurilor pe care Prințesa de Wales le iubește se numără și curry.

Cuplul a dezvăluit, într-o excursie la începutul acestui an la Birmingham, că „încearcă în secret o mulțime de restaurante cu curry din întreaga țară”, iar copiii lor, Prințul George de Wales, Prințesa Charlotte de Wales, Prințul Louis de Wales, iubesc mâncarea indiană deopotrivă. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---