Social

Care este starea de sănătate a lui Traian Băsescu, după ce a fost internat la Spitalul Militar din București

schedule 29 ian. 2024, 09:09

Care este starea de sănătate a lui Traian Băsescu, după ce a fost internat la Spitalul Militar din București
Gabriel Petrescu / Shutterstock

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a fost internat de urgenţă la Spitalul Militar din Capitală în urmă cu câteva zile.

Cu doar câteva zile în urmă, fostul preşedinte al României, actual europarlamentar, Traian Băsescu, a fost internat de urgență la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" din București. În vârstă de 72 de ani, fostul şef de stat a fost internat în secția de Boli Infecţioase, cu gripă de tip A.

Oficialul a ajuns la spital după ce a acuzat stări de rău şi greaţă. În urma investigaţiilor medicale, medicii au decis ca Traian Băsescu să rămână internat pentru a i se administra un tratament mai complex.

Doctorii spun că în cazul său, riscurile sunt majore chiar și din cauza unei gripe, deoarece fostul șef de stat a avut mult mai multe probleme medicale cardiace în ultimii ani.

”De multe ori, pe lângă tratamentul antiviral şi antibioterapie, urmărirea de către medic zi de zi este absolut necesară în aceste cazuri”, a explicat Carmen Dorobăț, medic infecționist. 

Starea de sănătate din ultimii ani a lui Traian Băsescu nu este una prea bună, deoarece de mai multe ori a ajuns pe mâna medicilor. Acesta a avut și o bronhopneumopatie, dar şi mai multe intervenţii chirurgicale.

Reprezentanţii spitalului din Capitală au transmis că momentan starea lui Traian Basescu este una stabilă și i se administrează un tratament pentru a nu duce la alte complicații.

Gripa A aste un tip de gripă care poate da complicaţii, în special în cazul pacienților cu boli cronice sau imunitate scăzută. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---