Showbiz

Florin Salam, internat în spital din cauza problemelor de sănătate. Care este starea manelistului: „Face tratament pentru...”

schedule 24 mai 2023, 13:56

Florin Salam, internat în spital din cauza problemelor de sănătate. Care este starea manelistului: „Face tratament pentru...”
Sursa foto: YouTube Betty Salam

Florin Salan a fost internat în spital, din cauza problemelor de sănătate, iar fiica lui a dat detalii semnficative despre starea în care se află tatăl său la momentul actual, vorbind în același timp și despre tratamentul pe care acesta îl urmează. Iată ce a povestit Betty Salam!

Florin Salam a fost internat

Florin Salam este numit de multă lume „Regele Manelelor”, fiind cunoscut în toată țara pentru piesele pe care le-a lansat de-a lungul anilor, încă de pe vremea când era doar un adolescent. Dragostea lui pentru muzică a continuat și peste ani, iar Betty Salam i-a călcat pe urme, ajungând la rândul ei o cântăreață de succes.

Îi este recunoscătoare tatălui ei pentru viața pe care i-a oferit-o, pentru educație și pentru tot ceea ce a făcut pentru ea. Având în vedere că artistul este unul dintre cei mai importanți oameni din viața sa, zilele acestea și-a făcut griji serioase pentru el.

Florin Salam nu s-a simțit deloc bine, în ultimele zile, așa că a decis să apeleze la ajutorul cadrelor medicale, care după ce au făcut câteva investigații, au decis că ar fi cel mai bine pentru îndrăgitul cântăreț de manele să fie internat. Astfel, din cauza epuizării, artistul a ajuns pe patul de spital, iar Betty Salam a povestit că, la momentul actual, urmează un tratament, pentru a se repune pe picioare și pentru a-și putea onora evenimentele. Are nevoie de odihnă și chiar și-a propus să slăbească, pentru a-i fi mai ușor, iar după aceea va reveni în forță și va încânta întreaga lume cu muzica sa.

„Tatăl meu este epuizat. Este internat în spital și face tratament pentru a își reveni, să poată respecta evenimentele pe care le are și să bucure lumea, așa cum a făcut mereu. Are nevoie să se odihnească, vrea să și slăbească pentru a-i fi mai ușor. După toate acestea, Florin Salam,  tatăl meu vrea să revină în forță, așa cum îl știe lumea”, a declarat Betty Salam, pentru spynews.ro.

Cunoscutul artist s-a mai confruntat și în trecut cu probleme legate de sănătate. A trecut aproximativ un an de când el a fost ultima dată internat, din cauza faptului că a fost infectat cu COVID-19, iar la momentul respectiv au tot circulat zvonuri despre starea sa de sănătate. După o pauză de câteva zile în care și-a încărcat bateriile, manelistul și-a făcut revenirea pe scenă, spre bucuria fanilor care așteptau să se distreze pe piesele lui. Din fericire, nu a fost vorba despre nimic grav atunci, dar rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile de data aceasta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9754 RON
0.00090
USD
USD: 4.6739 RON
0.00790
GBP
GBP: 5.8294 RON
-0.00100
HUF
HUF: 1.2669 RON
-0.00780
BGN
BGN: 2.5439 RON
0.00050
CHF
CHF: 5.1301 RON
-0.00120
Convertor valutar

Rezultat: ---