Showbiz

Betty Salam, noi detalii despre starea de sănătate a tatălui ei: „Nu mai mănâncă nimic”

schedule 20 iul. 2023, 11:44

Betty Salam, noi detalii despre starea de sănătate a tatălui ei: „Nu mai mănâncă nimic”
Sursa foto: Instagram Betty Salam

Betty Salam a dat noi detalii despre starea de sănătate a tatălui ei. Cum se simte Florin Salam, după ce a petrecut 10 zile în spital!

Betty Salam, despre starea de sănătate a tatălui ei

Starea de sănătate a lui Florin Salam nu a fost tocmai una bună în ultimul an. Îndrăgitul cântăreț de manele a ajuns chiar și să fie internat în spital timp de zece zile, și-a anulat concertele și a preferat să stea retras pentru o vreme, deoarece avea mare nevoie de recuperare. Gurile rele au spus multe lucruri despre, ceea ce l-a și determinat la momentul respectiv să facă anumite declarații într-un live în mediul online. Fanii s-au mai liniștit, pentru că au auzit chiar de la ea că era totul bine, dar recent, fiica lui a venit cu noi declarații despre starea de sănătate a tatălui său.

Nopțile nedormite, sutele de concerte și miile de ore de muncă și-au pus amprenta serios asupra stării sale de sănătate, deși nimeni nu credea că va ajunge în acest punct. Internarea în spital timp de zece zile l-a pus serios pe gânduri pe manelist, astfel că a decis să își schimbe stilul de viață. Chiar dacă foarte mulți vor să le cânte la unele dintre cele mai importante evenimente din viața lor, cel mai probabil, cântărețul va avea din ce în ce mai puține cântări.

Betty Salam a vorbit, de curând, despre starea de sănătate a părintelui său și a început prin a povesti faptul că a luat-o pe un drum mult mai bun pentru el, iar acest lucru nu poate decât să o bucure, pentru că îl iubește enorm și pentru că își dorește o viață cât mai lungă pentru el. În plus, artista a adus în discuție și faptul că având în vedere cine este tatăl lui, vor exista mereu oameni răi în jur care să îl vorbească și care să nu îl respecte, iar tocmai acele persoane l-au dus în anumite situații, după părerea sa.

„Mă bucur că e bine acuma, că a luat decizia să meargă pe un drum mai bun pentru el, o să își aleagă un mediu de viață mult mai sănătos. El fiind artist și un artist mare, este inevitabil să nu te lovești de anumite probleme, de oameni răi. Oamenii răi te duc în anumite situații”, a declarat Betty Salam, pentru ciao.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---