Showbiz

Cum se înțelege Roxana Dobre cu copiii lui Florin Salam din prima căsnicie: „Îți dai seama că s-au cam schimbat lucrurile”

schedule 26 ian. 2024, 08:54

Cum se înțelege Roxana Dobre cu copiii lui Florin Salam din prima căsnicie: „Îți dai seama că s-au cam schimbat lucrurile”
Sursa foto: YouTube Ilinca Vandici

Roxana Dobre a dat din casă. Cum se înțelege vedeta cu copiii lui Florin Salam din prima căsnicie și de ce ea și soțul ei nu au fost prezenți la nunta lui Dani!

Roxana Dobre, despre relația cu copiii lui Florin Salam

Florin Salam a fost căsătorit cu Fănica, au făcut doi copii împreună, doar că din nefericire, povestea lor de iubire s-a terminat mult prea repede. Femeia a pierdut lupta cu boala, iar după o lungă perioadă de timp, el și-a găsit liniștea în brațele Roxanei Dobre, cea care îi este alături și în ziua de astăzi.

Recent, soția manelistului a fost invitată în cadrul podcast-ului moderat de Ilinca Vandici, unde a făcut câteva dezvăluiri despre familia lor, dar și despre relația pe care o are cu copiii lui Florin Salam din prima căsnicie. Vedeta i-a cunoscut când erau doar niște copii, le-a fost ca o mamă, i-a văzut crescând și întemeiându-și propriile familii. Întrebată de Ilinca Vandici care este relația ei cu aceștia, Roxana Dobre a dezvăluit că se înțelege de minune cu Betty și Dani.

„Relația mea cu ei e una bună, foarte bună, numai că ei s-au făcut mari, au crescut, au fiecare familia lui. Betty s-a făcut atât de mare și de frumoasă... și muncitoare.”, a zis Roxana Dobre în podcast.
„Să știi că semănați!”, i-a zis Ilinca Vandici, mai apoi.

Soția lui Florin Salam este de părere că asemănarea dintre ele vine de la Dumnezeu. Cu Dani s-a înțeles extrem de bine, încă de la început, fiind exact genul de băiat pe care și-l dorea și de care a avut grijă așa cum a știut ea mai bine. Acum, acesta s-a așezat la casa lui, iar lucrurile s-au mai schimbat, dar ține la el la fel de tare.

 „Da, e tot de acolo de la Doamne-Doamne, totul a lucrat de acolo. Dani e băiat, m-am înțeles bine cu Dani atunci când a fost mic, pentru că era exact tiparul de băiat pe care mi-l doream eu. Era frumos rău de tot, bine, că și acum este, dar acum e bărbat. Muream de el, îmi plăcea să merg să-l îmbrac cum îmi imaginam eu. Chiar am avut o relație foarte mișto cu el… Acum na, că s-a însurat, are și el soția lui, îți dai seama că s-au cam schimbat lucrurile, dar atunci când ne vedem mi-e drag să stau de vorbă cu el, e așa caterincă, numai că în prezența tatălui său e mai serios, așa. Și asta mă enervează foarte tare. Dar are el respectul asta vizavi tatăl său și este un băiat, la vârsta lui, uitându-ne la tineretul din ziua de astăzi, extraordinar de cuminte.”, a mai zis ea.

Cei doi soți nu au fost la nunta lui Dani, iar Ilinca Vandici a dorit să afle dacă a fost sau nu vina manelistului, așa cum s-a spus la vremea aceea, Roxana Dobre lămurind în cele din urmă și această situație.

„Nu, nu era ok soțul meu. Că tot așa s-a speculat, că nu am mers la evenimentul important al fiului soțului meu. Exclus așa ceva. Florin al meu nu s-a simțit ok atunci, probleme de sănătate, că astea le uităm câteodată, le accentuăm atunci când nu sunt, și atunci când sunt nu spunem. Dar nu am fost ok în perioada respectivă.”, a mai declarat Roxana Dobre.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---