Showbiz

Ce mesaj a transmis Dan Negru după moartea Ronei Hartner: „Să rămână așa cum am stabilit atunci, la filmări”

schedule 23 nov. 2023, 14:14

Moartea Ronei Hartner a adus multă suferință în sufletele celor care au iubit-o. Printre cei care au transmis un mesaj publicului în amintirea flamboaiantei actriței se numără prezentatorul TV Dan Negru. 

Dan Negru, mesaj după moartea Ronei Hartner

Joi, 23 noiembrie, Rona Hartner a pierdut lupta cu boala. Sora artistei, Rinda, a postat pe contul său de Facebook o fotografie de doliu, cu o lumânare aprinsă, semn că sufletul actriței a plecat de pe pământ. Vedeta a încetat din viață la numai 50 de ani, fiind răpusă de cancer. 

Printre persoanele publice din România care au cunoscut-o și stimat-o se numără Dan Negru, care a dorit să scrie un mesaj, pe contul de Facebook, după moartea artistei. 

„Rona, să rămână așa cum am stabilit atunci, la filmări: lasă-i pe toți să plângă că ai plecat. Hai să zâmbim că ai trăit”, Dan Negru. 

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce Rona Hartner a murit

Ozana Barabancea este una dintre persoanele care au fost aproape de Rona Hartner. Pe cele două le leagă multe amintiri din cadrul show-ului de la Antena 1 „Te cunosc de undeva”, unde Rona a participat de trei ori. 

Celebra profesoară de canto și-a exprimat regretul și aprecierea față de Rona Hartner, o mamă care și-a crescut singură fiica și o prietenă adevărată pentru oamenii din jur. 

„Dumnezeu să o odihnească! Este foarte trist, pentru că este mamă. Este o artistă extraordinară, adică era, Doamne fereşte! Nici nu îmi vine să cred că vorbesc la timpul trecut despre ea.
M-a afectat, de aseară ştiam că este foarte grav. Am înţeles că era în spital şi era tratată cu medicamente paleative. Nu mă gândesc decât la fiica ei, o vârstă extraordinar de fragedă, 14 ani este vârsta la care mi-am pierdut şi eu mama.
Of..! Chiar acum sunt în Piaţa Rosetti, de fapt în Piaţa Romană, în locul în care eu am aflat că mama mea a murit, când aveam 14 ani. Asta a fost şocul vieţii mele! Aş înţelege pe oricine”, a declarat Ozana Barabancea pentru Spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---