Showbiz

Gheboasă, în finala emisiunii Survivor România. Ce le-a transmis fostul concurent lui Dan Ursa și lui Carmen Grebenișan: „Nu merit să fiu aici”

schedule 25 mai 2023, 10:46

Gheboasă, în finala emisiunii Survivor România. Ce le-a transmis fostul concurent lui Dan Ursa și lui Carmen Grebenișan: „Nu merit să fiu aici”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Gheboasă a fost și el prezent în finala emisiunii Survivor România 2023 alături de mulți dintre foștii lui colegi atât din echipa Faimoșilor, cât și din cea a Războincilor. Acesta i-a susținut cu toată puterea lui pe cei trei rămași în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro, iar la final a transmis două mesaje importante, pe contul lui oficial de Instagram.

Gheboasă, prezent în finala emisiunii Survivor România

Gheboasă a fost unul dintre concurenții emisiunii Survivor România despre care fanii concursului au crezut că va ajunge cât mai departe în concurs și care, după părerea unora dintre ei, avea mari șanse de a pleca acasă cu marele premiu, zicând despre el că este pachetul complet. Din păcate pentru fanii artistului, acesta nu a rezistat prea mult în competiție și a cerut să fie nominalizat pentru a pleca acasă, fiindu-i extrem de greu fără mâncare, dar și fără partenera lui de viață, dar a avut surpriza de a vedea că oamenii din fața micilor ecrane nu era de aceeași părere cu el și l-au votat să rămână.

Văzând că lucrurile nu au ieșit așa cum și-a dorit, fostul Faimos a aruncat bandana roșie, a plecat de lângă colegii lui, a mers în spatele camerelor și a purtat o discuție aprinsă, după cum chiar el a povestit într-un podcast, cu responsabilii, după care și-a luat la revedere de la colegii lui și a mers în România. La câteva zile distanță i-a trecut prin gând că s-ar putea întoarce, a pus toate lucrurile în balanță și a renunțat repede la idee.

S-a întors, cu toate acestea, în Republica Dominicană, pentru a-i susține pe cei trei finaliști ai competiției Survivor România, Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Dan Ursa, iar la scurt timp după desemnarea marelui câștigător al acesteui sezon, a transmis două mesaje importante în mediul online. Unul dintre mesajele lui a fost pentru Dan Ursa, cel care a plecat acasă cu marele premiu în valoare în 100.000 de euro, fiind de părere că nu merita să fie acolo, dar menționând că a avut aceleași emoții ca și ei.

„Nici măcar nu merit să fiu aici, dar am trăit aceleași emoții ca și concurenții. Totul e de vis. Felicitări, Dan Ursa! Ești un campion”, a scris Gheboasă, la Story.

Mai apoi, a postat o imagine în care o îmbrățișa pe Carmen Grebenișan, cea care a luptat cot la cot cu băieții pentru marele premiu Survivor România alături de câteva cuvinte.

„Te-am susținut de acasă, inclusiv eu, dar și echipa noastră, familia și toți oamenii dragi ție, ești o campioană!”, a mai scris fostul Faimos, la Story.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---