Showbiz

Ce mesaj a transmis Ionuț Rusu, după ce el și George Tănase au fost eliminați din America Express: „Mulțumim că ne-ați suportat!”

schedule 16 nov. 2023, 09:24

Ce mesaj a transmis Ionuț Rusu, după ce el și George Tănase au fost eliminați din America Express: „Mulțumim că ne-ați suportat!”
Sursa foto: YouTube America Express

Ionut Rusu a transmis un mesaj emoționant pe Instagram, după ce el și George Tănase au fost eliminați din cadrul competiției America Express.

Ionuț Rusu, declarații după eliminarea din America Express

Ionuț Rusu și George Tănase, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar și Ada Galeș și Tony au intrat în cursa pentru ultima șansă de la America Express. Din nefericire pentru cei care au sperat că vor ajunge cât mai departe în concurs, aceștia s-au clasat pe ultimul loc, iar pentru că soarele a fost roșu, ei și-au luat la revedere de la colegii lor. Au regretat enorm că nu au mai avut șansa de a ajunge în celelalte țări de pe ”Drumul Aurului”, dar și recunoscători pentru șansa pe care au avut-o de a participa și de a avea parte de o asemenea experiență.

Celelalte echipe au regretat și ele faptul că lupta s-a terminat pentru ei, deoarece au fost mereu genul acela de concurenți care le-au adus zâmbetul pe buze și care au avut mereu energie la probe. Norocul nu a fost de partea lor și de această dată.

Ionuț Rusu a ținut să transmită un mesaj foarte emoționant pe rețelele sociale, despre experiența de care s-a bucurat alături de prietenul lui, George Tănase. Este recunoscător pentru tot, dar și conștient că așteptările din partea oamenilor în ceea ce îi privește au fost unele mult mai mari.

Ambii au învățat multe lucruri în America Express și au fost bucuroși că au avut această oportunitate unică în viață. La final, le-a mulțumit fanilor pentru simplul fapt că i-au urmărit și că le-au fost alături, chiar și în momentele în care nu le-a mers tocmai bine.


„Mulțumim că ne-ați suportat stângăciile și tot ce am scos pe gură în emisiunea asta! Cu toate că așteptările probabil au fost mai mari, suntem doi aerieni cu intenții bune. Am învățat o mulțime de lucruri în experiența asta și suntem recunoscători că am avut aceasta oportunitate unică.
Gracias vouă în primul rând pentru că ne-ați urmărit, gracias echipei America Express România și gracias colegilor alături care am străbătut continentul (mă rog, două țări…una jumate, nu mai mint)! P.S. Am început sa fim mai bărbați după, alaltăieri am pus antigel în mașini”, a transmis Ionuț Rusu, pe Instagram.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---