Showbiz

Bogdan Mocanu, primele declarații despre starea de sănătate a lui Jador: „Ați putea să spuneți o rugăciune”

schedule 15 iun. 2023, 11:21

Bogdan Mocanu a primit foarte multe mesaje în care oamenii îi adresau întrebări legate de starea de sănătate a lui Jador, cei mai mulți dintre cei care au decis să îi scrie fiind curioși să afle care este mai exact problema cu care se confruntă bunul lui prieten. Iată ce le-a răspuns și de ce s-a enervat, la un moment dat!

Ce a spus Bogdan Mocanu despre starea de sănătate a lui Jador

În urmă cu doar câteva ore, Jador a postat două imagini de pe patul de spital, pe contul lui oficial de Instagram. În dreptul acestora, manelistul a transmis un mesaj îngrijorător, spunând că se va retrage din muzică, după ce va lansa piesele pe care le are deja pregătite pentru fanii lui, una dintre cele mai mari dorințe pe care le are acum fiind aceea de a-l mai ține Dumnezeu în viață pentru câteva zile, deoarece mai are câteva concerte de susținut. Mai apoi, a zis că toată muzica pe care a scos-o până acum le-o va lăsa gratis celor care îl ascultă, motiv pentru care oamenii și-au pus tot felul de întrebări și și-au făcut foarte multe griji.

Prima persoană pe care au fanii au decis să o contacteze, pentru a afla mai multe detalii despre starea de sănătate a îndrăgitului cântăreț de manele a fost Bogdan Mocanu. Fiind prietenul lui cel mai bun, oamenii au crezut că acesta le va povesti cu ce se confruntă, de fapt, Jador. Nu a fost așa.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a început prin a spune că este foarte deranjat de toate comentariile urâte pe care unii le dau, chiar și în aceste momente extrem de grele pentru artist. Nu i-a venit să creadă că unele persoane pot fi atât de rele și s-a declarat dezamăgit.

„Și în momente ca astea văd comentarii negative. Dezamăgit profund”, a transmis Bogdan Mocanu, la Story.

În ceea ce privește starea de sănătate a lui Jador, Bogdan Mocanu a zis că nu este el în măsură să le vorbească despre aceste lucruri, iar dacă prietenul lui va simți nevoia să o facă, se va întâmpla la momentul potrivit. De asemenea, le-a zis că ar trebui să spună o rugăciune, care l-ar putea ajuta să treacă mai ușor prin această perioadă grea din viața lui, în loc să dea comentarii care mai de care mai răutăcioase și pline de ură. La final, a tras un semnal de alarmă legat de faptul că un om care are mereu zâmbetul pe buze și care încearcă să îi facă pe alții fericiți, nu este mereu bine și așa a fost și în cazul lui Jador.

„Dacă s-ar fi putut da mai multe detalii despre starea lui Ionuț (Jador), sunt sigur că v-ar fi dat el detaliile acestea. Am primit foarte multe mesaje și sunt nevoit să fac story-ul ăsta. Eu nu pot să dau, nu sunt în măsură să dau chestii așa personale din viața lui. Când o să fie momentul, o să vă zică el, dacă vrea. Până atunci, în loc să scrieți comentarii răutacioase la postări, ați putea să spuneți o rugăciune, poate trece mai ușor prin clipele astea. Pentru că nu știți niciodată prin ce trece un om care zâmbește toată ziua și care încearcă să facă cât mai multă lume fericită. Nu mai fiți răi, că e ușor să fiți răi!”, a smai transmis Bogdan Mocanu, pe Instagram.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---