Politic

Rareș Bogdan subliniază necesitatea coaliției PNL-PSD în contextul amenințărilor regionale și clarifică pozițiile pentru europarlamentare

schedule 25 mar. 2024, 08:18

Rareș Bogdan subliniază necesitatea coaliției PNL-PSD în contextul amenințărilor regionale și clarifică pozițiile pentru europarlamentare
Digi24HD/Youtube
Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, descrie alianța cu PSD ca esențială în contextul tensiunilor geopolitice.

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), Rareș Bogdan, a evidențiat în cadrul unor declarații recente importanța coaliției cu Partidul Social Democrat (PSD), descriind-o ca o "căsătorie de conveniență" în fața pericolului reprezentat de conflictul din Ucraina. În timpul unui eveniment la Brăila, Bogdan a făcut referire la situația geopolitică tensionată și la riscurile pe care le presupune apropierea conflictului de granițele României.

În contextul lansării unui candidat PNL în comuna Ianca, județul Brăila, Rareș Bogdan a subliniat dificultățile cu care se confruntă primarii liberali din regiune, comparativ cu alte zone ale țării, și a mulțumit acestora pentru eforturile lor. De asemenea, a menționat dezvoltarea inegală a județelor din România, atribuind succesul unor regiuni administrației liberale.

Pe de altă parte, într-un interviu acordat postului de televiziune DIGI24, Rareș Bogdan a vorbit despre situația candidaturilor pentru Parlamentul European, exprimându-și preferința pentru un candidat din rândul PNL sau PSD, în locul unui independent. A menționat că lupta pentru poziția de cap de listă se dă între el și Mihai Tudose (PSD), excluzând posibilitatea ca Gabriela Firea să fie luată în considerare pentru această funcție. Bogdan a exprimat satisfacția pentru susținerea primită din partea colegilor săi liberali și a subliniat deschiderea PNL pentru negocieri cu PSD în privința candidaturii finale pentru europarlamentare.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---