Showbiz

Ce problemă de sănătate ar putea avea Jador. Fratele lui, declarații îngrijorătoare: „Mama și tata au fost amândoi operați de...”

schedule 16 iun. 2023, 11:59

Ce problemă de sănătate ar putea avea Jador. Fratele lui, declarații îngrijorătoare: „Mama și tata au fost amândoi operați de...”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache, a dat câteva declarații despre starea de sănătate a artistului, spunând că ar putea fi ceva ereditar. Cuvintele sale au reușit să îi emoționeze pe care care îi ascultă muzica lui Jador. Iată ce a zis bărbatul!

Fratele lui Jador, declarații despre problemele de sănătate ale artistului

Cele mai recente postări pe care Jador le-a făcut, pe rețelele sociale, i-au îngrijorat serios pe fanii acestuia, mai ales în clipa în care le-a zis că va renunța la muzică, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Cântărețul de manele nu își dorea decât să îl mai țină Dumnezeu în viață câteva zile, pentru a merge la concertele pe care le mai are de susținut în viitorul apropiat. De asemenea, a promis că toată muzica lui le-a o va lăsa gratis fanilor.

Cei care îl iubesc și urmăresc încă de la începutul carierei sale au început să își pună tot felul de întrebări legate de starea lui de sănătate, mulți dorind să afle exact ce are. Ei bine, fratele lui a dat și el câteva declarații fiind de părere că doar Dumnezeu poate decide se va întâmpla cu Jador. Răzvan Dumitrache a precizat că lui nu i-a fost deloc ușor să transmită acel mesaj în mediul online, mai ales că este viața sa în joc, dar a găsit puterea de o face până la urmă.

În cadrul aceluiași interviu, bărbatul a mai zis că în cazul fratelui său ar putea fi vorba despre ceva ereditar, dar știe că este un om puternic și luptător, care va trece și peste acest impas din viața sa. În plus, el a precizat că atât mama, cât și tatăl lor s-au operat de cancer de colon și sunt bine acum, așa că nu își pierde speranța. Fără să spună exact că asta ar fi, de fapt, problema de sănătate a lui Jador, fanii au tras singuri concluziile.

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi. Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația.
Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu! De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a declarat Răzvan Dumitrache, pentru playtech.ro.

Bogdan Mocanu a vorbit și el despre starea de sănătate a artistului și chiar dacă fanii lor le-au cerut mai multe detalii despre ceea ce a pățit Jador, el nu le-a oferit prea mult. A fost, însă, uimit de cât de multe comentarii răutăcioase au putut da oamenii, chiar și într-un moment precum acesta și le-a zis că ar fi mult mai bine să rostească o rugăciune, în loc să arunce vorbe urâte către un om care nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa.

„Dacă s-ar fi putut da mai multe detalii despre starea lui Ionuț (Jador), sunt sigur că v-ar fi dat el detaliile acestea. Am primit foarte multe mesaje și sunt nevoit să fac story-ul ăsta. Eu nu pot să dau, nu sunt în măsură să dau chestii așa personale din viața lui. Când o să fie momentul, o să vă zică el, dacă vrea. Până atunci, în loc să scrieți comentarii răutacioase la postări, ați putea să spuneți o rugăciune, poate trece mai ușor prin clipele astea. Pentru că nu știți niciodată prin ce trece un om care zâmbește toată ziua și care încearcă să facă cât mai multă lume fericită. Nu mai fiți răi, că e ușor să fiți răi!”, a transmis Bogdan Mocanu, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---