Showbiz

Roxana Ciuhulescu, noi detalii despre starea de sănătate a fiicei sale: „Copila mea începe o nouă viață”

schedule 29 aug. 2023, 13:08

Roxana Ciuhulescu, noi detalii despre starea de sănătate a fiicei sale: „Copila mea începe o nouă viață”
Sursa foto: Instagram Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu a dat noi detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, care a fost externată din spital și care este pregătită pentru o nouă viață. Iată ce a povestit

Cum se simte fiica Roxanei Ciuhulescu

În urmă cu o săptămână, fiica Roxanei Ciuhușescu a suferit o intervenție chirurgicală complicată. Din câte a povestit vedeta, în mediul online, orice încercare de a evita operația a fost în zadar, pentru că riscurile la care și-ar fi supus copilul erau unele destul de mari și nu putea să lase lucrurile așa. Probleme fetei au început în pandemie, când din cauza faptuluo că nu avea suficient de multă activitate fizică, trupul ei a avut de suferit.

Astfel, medicii au diasnosticat-o cu scolioză toraco-lombară, la cei 15 ani ai săi, moment în care mama sa a fost devastată de durere și a făcut tot ceea ce i-a stat în putință, pentru a scăpa de acestă problemă, Ana ajungând să poarte un corset special pe tot parcursul zilei sau să facă gimnastică medicală și fizioterapie. Niciuna dintre aceste metode nu a dat vreun rezultat, ba chiar situația s-a agravat din ce în ce mai tare de la o zi la alta, operația fiind singura soluție.

„Cu toate că nu s-a terminat încă acest an, fără doar și poate pot să trag o concluzie despre el: este cel mai încercat an din toată viața mea! Un an în care am trăit emoții și stări cât alții în zece sau cât alții în 100… În 2020, în vremea pandemiei, fiica mea, astăzi în vârsta de 15 ani, a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară. Cu toate că am făcut toate eforturile pentru a putea scăpa de această problemă, Ana a purtat inclusiv un corset special 24 de ore din 24 și a făcut gimnastică medicală, fizioterapie și alte terapii, problema a continuat să se agraveze până am ajuns la diagnosticul de scolioză severă”, a transmis Roxana Ciuhulescu, zilele trecute, în mediul online.

Ei bine, intervenția a fost un succes, iar Ana Cleopatra a crescut cu 7 centrimetri, recuperându-i practic pe cei pierduți din cauza curburei colanei. Atât cadrele medicale care s-au ocupat de ea, cât și Roxana Ciuhulescu s-au bucurat să audă asemenea vești, iar mai apoi fata în vârstă de 15 ani a fost externată și se poate întoarce acasă, dar va putea și să facă sport în viitorul apropiat. Cel mai important este că părinții îi sunt alături și au grijă să nu ducă lipsă de nimic, iar recuperarea să fie una mai ușoară.

„Surpriza cea mai mare vine acum: odată cu operația, Ana a crescut cu 7 cm, practic a câștigat centimetrii pierduți prin curbura coloanei. Recunosc, a fost o mare surpriză și o imensă bucurie. Medicul ne spusese că va crește, însă nu putea aproxima exact cu câți centimetri. Ce urmează? O perioadă de câteva săptămâni de kinetoterapie și după cum spunea și medicul chirurg, Ana se va putea reîntoarce la sport în scurtă vreme.
În februarie va putea să meargă și la schi. A fost greu și încă nu a trecut, dar noi, ca părinți, avem liniștea sufletească că am făcut pentru ea tot ce se putea. Copiii merită un viitor bun și sănătos!”, a transmis ea, pe social media.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---