Showbiz

De ce s-au despărțit, de fapt, Roxana Nemeș și Călin Hagima: „Nicio relație nu are cum să fie roz”

schedule 02 feb. 2024, 09:19

De ce s-au despărțit, de fapt, Roxana Nemeș și Călin Hagima: „Nicio relație nu are cum să fie roz”
Sursa foto: Instagram Roxana Nemes

Roxana Nemeș a vorbit, înainte de a plecarea sa în Republica Dominicană, despre adevăratele motive al despărțirii de Călin Hagima. Ce a declarat Faimoasa!

Roxana Nemeș, despre despărțirea de Călin Hagima

Roxana Nemeș și Călin Hagima au o relație frumoasă, iar Faimoasa este convinsă că va fi una de lungă durată. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, cei doi s-au iubit și s-au înțeles de minune încă de la început, motiv pentru care vestea separării lor a fost ca un șoc atât pentru fanii ei, cât și pentru apropiații acesteia.

Pe atunci, ea nu a dorit să dea prea multe detalii despre cele întâmplate, dar a făcut-o după ce rănile i s-au vindecat și după ce au decis să se împace. Roxana Nemeș a precizat, încă de la bun început, că nicio relație nu este roz și nici a lor nu a fost așa, iar despărțirea de fostul ei partener de viață a fost cea mai dureroasă perioadă din viața sa, pentru că l-a iubit extrem de tare, dar și-a dat seama și că nu ar mai putea continua așa, doar pentru că nu erau pe aceeași lungime de undă.

De asemenea, concurenta de la Survivor All Stars și Călin Hagima nu s-au separat, pentru că nu mai exista iubire, ci pentru că nu erau capabili să lase de la ei, în situațiile de zi cu zi. Odată cu trecerea timpului au învățat cum să se completeze și s-au împăcat ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, pentru că relația lor este bazată pe dragoste.

„Nicio relație nu are cum să fie roz! Când e prea roz, ceva nu e bine. Părerea mea. E normal, până să te cunoști, până să știi exact ce vrei… să mai fie suișuri și coborâșuri. Nu a fost ușor! Am suferit cum nu am suferit niciodată, până atunci. Dar asta mi-a arătat că eu chiar îl iubesc pe omul ăsta. Și invers. Perioada în care am fost despărțiți ne-a adus niște lecții importante și ne-a făcut să înțelegem ce vrem și că ne vrem cu bune și rele.
În acel an, m-am gândit la el în fiecare zi. Noi nu ne-am despărțit că nu ne mai iubeam. Ne-am despărțit pentru că eram doi Berbeci, care nu lasă niciunul de la el. (zâmbește) Mama îmi zicea mereu: „Fii înțeleaptă, mamă! Greu am înțeles! Dar și când am zis: „Gata, îl iubesc pe omul ăsta și el e!, am învățat și ne-am învățat reciproc cum să lase fiecare de la el. Împăcarea a fost absolut normală și naturală. Ca și cum nici nu ne-am fi despărțit. Pentru că era la bază dragostea!”, a declarat Roxana Nemeș, pentru viva.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---