Showbiz

Nick, cuvinte dure la adresa Deliei. Ce spune despre succesul artistei: „Am fost lucrat pe la spate”

schedule 17 aug. 2023, 13:05

Nick, cuvinte dure la adresa Deliei. Ce spune despre succesul artistei: „Am fost lucrat pe la spate”
Sursa foto: YouTube NiCK n n d

Nick, fostul coleg de trupă al Deliei, a făcut câteva afirmații dure la adresa artistei fiind de părere că nu ar fi ajuns atât de sus fără ajutorul său. Iată ce a mai declarat cântărețul!

Nick, cuvinte dure la adresa Deliei

Nick și Delia au făcut parte din trupa  N&D, înaintea anilor 2000, dar au ajuns să se separe la un moment dat, ea ajungând să aibă un succes imens solo. Acum ceva vreme, el a dat câteva declarații dure despre fosta lui colegă de trupă, spunând clar că a simțit că a fost lucrat pe la spate, fără să i se transmită că blondina ar vrea să urmeze o carieră de una singură. Tot el a spus că înainte de separare, vedeta s-a documentat, pentru a se asigura că nu ia decizia greșită, iar totul s-ar fi întâmplat în felul acesta, doar pentru că a avut o prea mare încredere în ea.

„ Am fost sus și ne-am despărțit ok. Mi s-a părut că am fost lucrat pe la spate legat de discuțiile Deliei cu Andra. Nu mi-a zis că vrea să încerce solo. Întâi s-a documentat să vadă cum e, să nu cumva să plece degeaba. Apoi a plecat. Eu nu am avut contract cu Delia cât timp am colaborat, poate asta a fost greșeala mea. Dacă aveam, poate eram ok și azi. Am avut încredere deplină în ea”, a declarat pentru Kanal D, acum ceva timp.

Rugat să vorbească despre motivul real al despărțirii, el nu a dorit să dea prea multe detalii, însă a precizat că nu se înțelegeau nici măcar în ceea ce privește împărțirea banilor care, din punctul său de vedere, nu era deloc una corectă având în vedere că el scria pielesele și băga benzină, când plecau la conderte prin țară. Nu își dorea nimic mai mult decât să meargă proiectul bine și tocmai de aceea a făcut și asemenea sacrificii.

„Nu pot spune motivul real al despărțirii, dar cred că se împărțeau banii prea nasol în 2. 50%-50%. Eu scriam tot, compuneam, băgam benzină etc. Am lăsat de la mine ca să meargă trupa ok. Dar nu a fost bine. Am fost dezamăgit de ruptură, pentru că proiectul a fost sufletul meu”,  a mai mai zis Nick.



În ciuda situației dintre ei, Nick este mândru de produsului lui. Acesta consideră că Delia nu ar fi avut un succes atât de mare, dacă nu era el. În trecut, au mai cântat împreună doar de dragul fanilor lor pe care îi respectă și care au o mare contribuție la succesul de care s-au bucurat, iar în ceea ce privește o colaborare pe viitor, nimic nu este sigur, pentru că nu au avut timp, dar nu neagă faptul că s-ar putea întâmpla la un moment dat.

„Da, am spus că dacă nu eram eu, Delia nu exista azi. Poate ajungea și fără mine, dar nu pot să spun asta. Mă mândresc cu produsul pe care l-am adus și care crește și acum. Am mai cântat împreună pentru fani. Mulți se întreabă sau așteaptă o colaborare, ea mi-a propus prima, apoi eu i-am propus o piesă, dar nu am avut timp. Nu știi cum e viața”, a adăugat artistul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---