Showbiz

Cristina Cioran a slăbit 16 kilograme. Care este secretul ei: „Nu prea fac nazuri la mâncare”

schedule 20 sept. 2023, 09:10

Cristina Cioran a slăbit 16 kilograme. Care este secretul ei: „Nu prea fac nazuri la mâncare”
Sursa foto: Instagram Cristina Cioran

Cristina Cioran a reușit să slăbească în jur de 16 kilograme. Vedeta a spus cum a reușit lucrul acesta și ce nu poate refuza niciodată, când vine vorba de mâncare.

Cum a reușit Cristina Cioran să slăbească

Cristina Cioran a adus pe lume un copil, motiv pentru care corpul ei a suferit anumite transformări, iar una dintre problemele cu care s-a confruntat a fost creșterea în greutate. Femeie fiind și ținând foarte mult la aspectul său fizic și la starea de bine, nu era mullțumită de acest aspect, fapt care a determinat-o să ia măsuri și să înceapă o adevărată luptă cu kilogramele. Astfel, vedeta a reușit să slăbească 16 kilograme, dar nu rapid, ci în timp. Chiar ea a zis că nu crede în slăbitul rapid, pentru că nu este unul de durată și la fel de repede cum se duc kilogramele, se și pun la loc, așa că a preferat să o ia pas cu pas.

Având în vedere că începe să arate din ce în ce mai bine și că nu mai este la prima tinerețe, multă lume a ajuns să se întrebe care este secretul ei. Cristina Cioran nu a ținut aceste informații doar pentru ea și a decis să le spună femeilor care trec prin situații similare cum a dat jos cele 16 kilograme care i-au mari bătăi de cap și care ar afecta orice persoană preocupată de felul în care arată.

Ei bine, lucrurile nu au fost deloc atât de complicate precum par, deoarece ea a ținut un regim, pentru a ajunge la greutatea dorită, în doar jumătate de an. Cristina Cioran nu vrea să se oprească aici, pentru că mereu este loc de mai bine și va continua cu dieta. A renunțat la dulciurile care conțin zahăr, la paste și, în același timp, a încercat să evite pe cât posibil carbohidrați, dar are o slăbiciune pentru tiramisu și nu l-ar putea refuza niciodată.

Momentan, este mulțumită de rezultatele obținute și se bucură că începe să arate din ce în ce mai bine, dar este conștientă și de faptul că trebuie să se țină de treabă in continuare, pentru ca eforturile sale să nu fie în zadar.

„Secretul meu este regimul pe care l-am ținut. Acum chiar am pus puțin peste limita admisă dar mă reapuc, promit. Am slăbit în jur de 16 kilograme în decurs de jumătate de an, nu cred în slăbit rapid. Voi continua cu dieta, atunci când am nevoie, de exemplu acum. Nu mănânc dulciuri cu zahăr, nu mănânc paste, încerc să evit carbohidrați. Nu cred în pofte, aș mânca orice-oricum, nu prea fac nazuri la mâncare. De exemplu, nu aș putea refuza un tiramisu!” , a declarat Cristina Cioran, pentru click.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---