Showbiz

Alex Dobrescu vrea să facă nunta cu Cristina Cioran. Bărbatul își regretă faptele: „O voi iubi toată viața”

schedule 27 oct. 2023, 09:57

Alex Dobrescu vrea să facă nunta cu Cristina Cioran. Bărbatul își regretă faptele: „O voi iubi toată viața”
Sursa foto: YouTube STIRI REALE

Alex Dobrescu vrea să facă nunta cu Cristina Cioran, mama copilului său, în ciuda faptului că a făcut mai multe greșeli față de ea în trecut. Își regretă faptele și vrea să o ia de la capăt.

Alex Dobrescu vrea să facă nunta cu mama copilului său

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au avut o poveste de iubire frumoasă, de pe urma căreia a luat naștere fiica lor. Din păcate, la scurt timp după venirea pe lume a copilului lor, relația lor a început să nu mai funcționeze la fel ca înainte, așa că au decis să o ia pe drumuri diferite. Blondina și-a concentrat toată atenția asupra creșterii micuței și nimic nu a mai contat pentru ea în afară de asta.

Rolul de mamă singură nu este unul ușor, mai ales în primii ani de viață ai copilului, care are nevoie de ambii părinți în viața sa, pentru a crește frumos și pentru a se putea dezvolta. După o vreme, Alex Dobrescu și-a dat seama cât de mult a greșit și a făcut tot posibilul pentru a se întoarce în brațele femeii care l-a făcut tată, dar nu a mai fost ca înainte. Într-un interviu pe care bărbatul l-a acordat zilele acestea, a povestit că au o relație frumoasă, bazată pe armonie, iau masa împreună, iar cele mai regret pe care îl are este acela că s-au răcit și că s-au separat, dar simte că lucrurile se vor remedia și că vor fi din nou o familie ca înainte.

„În prezent, suntem bine. Cu copilul împreună. Avem o relație deosebită, bazată pe armonie. Suntem în familie, în accepțiunea mea. Cu mama copilului meu. Ieșim la masă, ieșim cu prietenii, cu copilul. Îmi pare rău că ne-am răcit în perioada aceea și ne-am despărțit. Nu trebuia să se întâmple asta, dar se vor remedia lucrurile. Copilul trebuie să crească cu ambii părinți”, a declarat Alex Dobrescu, potrivit cancan.ro.

Acesta a făcut tot ceea ce i-a stat în putință, pentru a o recuceri, dar se pare că eforturile sale au fost în zadar. Una dintre cele mai mari dorințe pe care le are este aceea de a se căsători cu Cristina Cioran și chiar dacă a cerut-o de mai multe ori, dar s-a lovit de un refuz, deoarece vedeta nu pune mare preț pe actul respectiv. Mai mult de atât, Alex Dobrescu a spus că o iubește, că o va iubi toată viața și că nu este într-o altă relație.

„ Fac orice, o iubesc atât de mult. Și o voi iubi toată viața. Vreau să ne propovăduim iubirea prin căsătorie. Eu am tot cerut-o de-a lungul anilor, dar ea nu pune preț pe asta. Eu mă port frumos și cu ea, și cu fata. Nu mai fac nimic din ce am făcut în trecut. Nu am o altă relație. Iar dat fiind comportamentul meu, lucrurile ar trebui să se întâmple așa cum îmi doresc”, a mai declarat el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---