Showbiz

Motivul pentru care Alex Dima a renunțat la meseria de profesor de regilie: „Aici era o bătaie de joc”

schedule 10 mai 2023, 11:57

Motivul pentru care Alex Dima a renunțat la meseria de profesor de regilie: „Aici era o bătaie de joc”
Foto: Fain & Simplu cu Mihai Morar/Youtube

Alex Dima a renunțat la meseria de profesor de religie și s-a îndreptat către jurnalism. Astăzi, el este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de investigații.

Alex Dima este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de investigații, iar reportajele sale sunt atent urmărite și admirate de mii de oameni. Jurnalistul are o poveste de viață demnă de o carte, iar în podcastul lui Mihai Morar, el și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa, atât despre momentele frumoase, cât și despre clipele care i-au marcat radical existența.

Puțină lume știe că, înainte de a cunoaște succesul pe care îl are astăzi, Alex Dima a lucrat la catedră. El a studiat timp de 9 ani teologia și a devenit profesor de religie pentru clasele I-IV. El a mărturisit în interviul lui Mihai Morar că are amintiri frumoase din acea perioadă, când avea puțin peste 20 de ani.

„Pentru mine, anul ăla e pus într-o căsuță și mă gândesc cu mare drag la el. Eram puștan, aveam 20 și un pic de ani, în blugi. Veneau profesoarele și profesorii vechi de acolo din școală și mă întrebau, „Ce faci?' Pe lângă faptul că nu prea înțelegeam care e treaba cu programa, la un moment dat am înțeles că există o programă și trebuie să te ții de ea, dar orele mele erau deschise', a povestit Alex Dima în podcastul lui Mihai Morar.

Cu toate că avea multe împliniri sufletești, Alex Dima a ales să plece din învățământ din cauza banilor. El câștiga 200 de lei pe lună, în acea perioadă, fapt ce l-a făcut să se îndrepte către o altă meserie.

„Am plecat din învățământ din cauza banilor. Eu câștigam pe lună undeva la 70 de dolari. Vreo 200 si ceva de lei.Erau copii prin clase care aveau bani de buzunar cam câștigam eu pe lună. Aici era o bătaie de joc. De aceea la un moment dat m-am oprit și am încercat să găsesc altceva', a adăugat Alex Dima.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---