Showbiz

A fost sau nu Rux și Opulență stilistul personal al Sorinei de la „Bravo, ai stil!”. Vedeta a dat cărțile pe față

schedule 18 aug. 2023, 09:56

A fost sau nu Rux și Opulență stilistul personal al Sorinei de la „Bravo, ai stil!”? Aceasta este întrebarea care zace pe buzele fanilor emisiunii de la Kanal D.

Rux și Opulență a dat cărțile pe față

Rux și Opulență a acceptat invitația de a merge în cadrul emisiunii "Bravo, ai stil! Backstage”, unde a vorbit printre altele și despre fosta concurentă, Sorina. Având în vedere că aceasta a venit în concurs purtând mai multe dintre piesele lui Rux, multă lume a crezut că ea ar fi stilistul ei personal, ceea ce nu este deloc adevărat. A ajutat-o, pentru că ea și la rândul ei a primit ajutor și nu a avut o problemă în asta, pentru că și alte concurente au abordat aceeași strategie de-a lungul emisiunii și nimeni nu a zis nimic, după cum chiar ea s-a exprimat.

"Nu am fost stilistul Sorinei, am fost doar un ajutor. Fix asta i-am spus și ei, cum m-au ajutat pe mine altele te ajut și eu pe tine. Cumva dau înapoi. Clar greșeala asta a fost, că erau hainele mele. Eu nu am văzut o problemă în asta, când am văzut scandalul acela am zis: da și ce dacă?!În sezonul în care am fost eu, atâtea au fost îmbrăcate cu poze unu la unu, de la designeri sau de pe Instagram și le arătau și ziceau: dar ești îmbrăcată identic! Nimeni nu a zis nimic. Eu am rămas șocată", a declarat Rux și Opulență, pentru WOWnews.

De asemenea, ea a zis despre Sorina că dacă s-ar fi ținut serios de treabă, ar fi avut potențial de a ajunge în marea finală a emisunii de la Kanal D. Rux a recunoscut și faptul că s-a supărat foarte tare, în momentul în care a auzit că a decis să renunțe la concurs, iar sfatul ei a fost acela de a reveni, pentru că nu este nimic ușor în viață, indiferent de ceea ce ar alege să facă.

Știe din proprie experiență că emisiunea „Bravo, ai stil!” nu este deloc una ușoară, iar ea plângea în fiecare zi și spunea că nu mai rezistă și că își dorește doar să plece acasă, dar cu toate acestea nu a renunțat și drept dovadă a fost marea câștigătoare a sezonului în care a participat. La final, a ajuns la concluzia că tot ceea ce se petrece acolo este o luptă continuă, nefiind vorba doar despre a aduce niște ținute bune în fața juraților și în fața celor de acasă.

"Dacă se ținea de treabă da. Eu m-am supărat puțin pe ea când mi-a zis că a renunțat. Când am văzut-o că vrea să plece. I-am zis să-și revină că nu e nimic ușor în viață. Și eu plângeam în fiecare zi că vreau să plec, dar nu despre asta este vorba. Ideea e să lupți, du-te! Ele sunt mici, din nou zic asta, e mult mai greu când ești mai mică să îți asumi responsabilități atât de dure și grele. Este o luptă în emisiunea asta, nu este doar: hei hei am venit să vă arăt o ținută", a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---